Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Páromnak tényleg anyára van szüksége "helyettem"?
Le szeretném szögezni a tényt, hogy nagyon szeretem és szeretjük egymást. Mikor 6 éves volt, az édesanyja meghalt. Dobálták szegényt egyik intézetből a másikba (nem magyar a párom és itt mások a szokások), nevelőanya kijárt, majd au-pair... apukája vele lakott, de ő dolgozott, így nem tudott a pici fiúra figyelni. Ő a legkisebb testvér.
Kezdettől fogva tudom, hogy lusta típus, viszont észrevettem hogy nagyon tetszik neki ha kiszolgálom. Különösen nincs ellenemre, szeretek gondoskodó lenni. Tegnap viccesen megjegyeztem neki hogy "na látom, neked nem barátnő kell, hanem mint egy anyuka, mos, főz, takarít, hozza a meleg kaját, de amúgy meg be fogja a száját"... viccesen jött ki, így sokat nevettünk, de egyből elkezdett nagyon mosolyogni, bújt és stb... Utána döbbentem rá, hogy valszeg ez volt az igazság. Minden férfinak erre van szüksége? Ekkor lesz tökéletes a barátnő vagy mi? Párom 27.
sajnálom szegényt nagyon,
ejh ejh ez rég nem szerelem, sajnálod? ezért szolgálod ki, és nyalod a popsiját!
te az anyja lettél! elvesztetted a nő szerepét, anya lettél csak! ő meg a fiad!
nemkönyörületből fekszek le valakivel, meg élek vele.
hanem mert szeretem! mert FÉRFI!
"de egyből elkezdett nagyon mosolyogni, bújt" jaj de kis cuki, mint egy ötéves, nem?
Ha neked ez így jó akkor semmi gond. Mindenkinek mások az elvárásai.
Az én párom is azt hitte az elején hogy majd olyan leszek mint az anyja... eljárok dolgozni, aztan haza, főzés, házimunka estig és boldogság, miközben ő eljár a haverokhoz du, meg a kanapén döglik.
Én ezt nagyon hamar meguntam, mondtam nem vagyok a csicskája, vagy segít ő is vagy keressen mást. Nem mondom hogy tökéletes lett, de manapság már ő mossa fel a követ állandóan, mosni, mosogatni os tud, megterít ha nagyvendégség van nálunk és segít mindenben amiben kérem én meg sokszor megdicsérem hogy ne menjen el hamar az egésztől a kedve, miközben azért én még mindig 2x többet gürizek itthon :) De legalább már látom rajta hogy nem veszi természetesnek a rendet, tisztaságot :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!