Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Szeretnék hasonló helyzeteket...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szeretnék hasonló helyzeteket hallani. Tapasztaltatok hasonlót?

Figyelt kérdés

Igyekszem tömören összefoglalni. 2023.05.16 elhunyt a 6honapos kisfiunk sajnos. A férjem eltávolodott tőlem, megváltozott a viszonyunk, de tartottuk a lelket egymásban. 2024.01.11 elvetéltem. Most viszont 7honapos terhes vagyok. A helyzet a következő , tavaly nyáron kiderült hogy a ferjemnek viszonya volt, de adtunk egy esélyt hogy újra kezdjük, elmondta h sokminden kihozta belőle és nem kifogásnak használja ezt ami történt velünk sajnos, de valamilyen szinten kihozta belőle, illetve ez csak szex volt és nagyon fontos vagyok neki kérte hogy hozzuk helyre.

9eve voltunk együtt így adni akartam egy esélyt , mert ő életem szerelme, nagyon szoros és komoly volt a hazassagunk,úgy éreztem bizhatok benne újra.

Sajnos 1hete kiderült h megint lefeküdt a nővel, teszem hozza 25 éves a nő, a férjem 42. Viszont most erősebb voltam és modntam h takarodjon mert ez undorító, de később utána leültünk beszélni nyugodtan, megkérdeztem h miért kellet ez. Elmondta h sajnálja de már nem úgy érez irántam mint régen, érez valamit de nem tudja mit, több mint barátság , de nem akar velem lefeküdni, a csajjal viszont igen. Azt mondta lehet élete legnagyobb hibáját követi el, de úgy döntött össze költözik a csajjal, pár napig el is ment. Utána mivel közös házunk van, megkért had jöjjön vissza, mert nincs hova mennie.

Tudom mit tett, és szembe köpném magam, de azt mondtam egy nagyon rövid ideig míg elköltözik max pár hét, ő az egyik én a másik szobába. Azt mondjak az emberek, hogy ne merjem vissza fogadni ha esetleg vissza jönne, de miért vagyok meg szerelmes belé, mikor ez undorító mocskos és hányingert kapok hogy terhesen ráadásul megcsalt.

Mielőtt bárki meg kövezne, mindketten akartuk a gyereket, mielőtt lefekudtunk én meg is kérdeztem hogy védekezzünk? Mert nem akartam h be csússzon ha nem gondolja komolyan velem. Azt mondta mikor teherbe estem úgy érezte szeret, de megváltoztak az érzései.

A legtöbb válasz tudom hogy olyan lesz, hogy engedjem el jobb lesz, de valóban így lenne a legjobb ? Neki kene harcolnia értem ha velem akarna lenni? Nem egyenes válasz egyik sem amiket mondott. Nekem kene határozottabbnak lennem és megálljt parancsolni az erzeseimnek hogy hülye vagy, minek akarod ezt az embert? Nem akartam a gyerekkel megfogni vele akartam felnevelni, de ha nem szeret engem, akkor így lesz a legjobb, nem változtathatom meg az érzéseit?

Tudom h aljas és gerinctelen dolgokat tett, viszont én úgy vagyok vele hogy 2ember kell ahhoz higy megromoljon valami, én viszont nem tudom mit tettem, mert szte semmi rosszat nem tettem csak már nem érzi ugyanazt . Nem akarom zaklatni őt, sem pedig hogy erőltessem a gyerek miatt. Amiatt gondolkozom ilyen idiotan mert szerelmes vagyok, főleg h ezek után is, miért nem gyűlölöm ahogy kene? Ennyire nehéz fel dolgoznom a gyász illetve a mostani terhesség miatt?

Igazából az a legrosszabb hogy mindig hozzáteszi hogy nem tudja mit érez irántam, mert több mint barátság, de kevesebb már mint szerelem. Igazabol lehet felek is az egesztol, de nem megszokásból voltam vele, hanem mert boldoggá akartam tenni, mert fontos nekem.

Az emberek képtelenek megváltozni? Ha ezt megtette akkor már nem változik meg akar pár év múlva séma gondolkodása ? Én mindig azt gondoltam h ha valakit szeretsz de úgy igazán akkor végig szereted, tudom gyerekes gondolat. Sokminden miatt elválnak az emberek de úgy éreztem h az igaz szerelem létezik és vele találtam meg. Lehet az is rátett h nem vagyok valami jó a szexben, ő az első és egyetlen férfi akivel valaha együtt voltam. Szánalmasnak érzem magam, igazából nem kene egyáltalán rá várnom ugye? Miért vagyok ennyire össze zavarodva ? Ennyire nehéz elengedni valakit ? Azt akarom h mind ezek ellenére hogy ezt tette velem, legyen boldog. Én mindig is tudtam h tiszta szívvel szeretem, de ezek alapján ha vissza olvasom úgy érzem, semmit sem érez irántam. Tudom hogy ti sem tudjatok kitalálni mit érezhetett, csak valahol ki kellet adnom magamból.

márc. 19. 21:04
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
91%
Nagyon sajnálom, de tényleg jobb lesz, ha elengeded... Annál gusztustalanabbat nem tud tenni egy férfi, hogy félreqr a terhes felesége mellett... És, hogy még el is hagy azzal, hogy elköltözik a kis csitrihez...
márc. 19. 21:19
 2/19 anonim ***** válasza:
100%

A minap olvastam egy nagyon szép idézetet: ,, Vársz egy vonatra. Egy vonatra, ami elvisz messze. Reméled, hogy oda visz, ahova akarod. Nem tudhatod biztosan, de nem is fontos. Miért nem fontos? A válasz: mert ott is együtt leszünk.”

Valamelyest ilyen egy párkapcsolat, ilyen egy házasság. Reménnyel tele szállsz fel arra a vonatra, és nem tudhatod, mikor, hol, miért kell leszállnod. Nem tudod előre, végig ott lesz-e, aki veled együtt szállt fel.

Nagyon sajnálom, ami veled történt. És maximálisan megértelek, mert egy éves volt a gyermekünk, amikor egy átlagos szerda reggel lefőztem a kávémat, a férjem puszit nyomott a homlokomra, munkába indult, bennem pedig realizálódott: elhagyom ezt az embert. Három megcsalásáról tudtam. Aznap reggel már vagy fél éve úgy viselkedett, ahogyan a nagykönyvben megírják. Kedves volt, szerelmesnek tűnt, közösen vártuk, aztán hoztuk világra a gyermekünket. A csillagokat is lehozta volna, de bennem és rajtam a sebek, amiket ő okozott, nem gyógyultak. Néztem az egyre távolodó férjem, és tudtam, elhagyom az embert, akit valaha mindennél jobban szerettem, hét éven keresztül.

Ennek már öt éve. Hogy a volt férjem megváltozott volna-e mellettem? Nem tudom. De kinek van kedve egy életet leélni kétségek közt? Nekem nem volt.

Most már 2 éve boldog kapcsolatban élek, ahol nem kell rágnom a körmöm, ha késve ér haza a párom. A szeretet a volt férjem iránt megmaradt, de ő nem változott meg. Voltak új kapcsolatai, van jelenleg is, de nem tud hű lenni. Talán magához sem, nemhogy máshoz.

Nem tudom megmondani, mit tegyél. Nem is szeretném. Tégy úgy, ahogyan azt helyesnek látod. Kitartást.🤍

márc. 19. 21:23
 3/19 anonim ***** válasza:
75%
Engedd el, O már nem akar veled lenni.
márc. 19. 21:23
 4/19 anonim ***** válasza:
66%
Most azonnal el kell döntened, hogy életed legfontosabb és leggyönyörűbb feladata vár rád. Egy kis élet van a hasadban. Mindketten csak magatokkal vagytok elfoglalva, a baba pedig az egész terhességet mély szomorúságban, kétségbeesésben éli át. Ettől a pillanattól fogva csak vele beszélgetsz, őt szeretgeted. Vegyél meséskönyveket, olvasgass neki. Dúdolgass, énekelj! Vállaltad, köteles vagy vigyázni rá! Nem baj ha nem tetszik amit írtam, vállalom.
márc. 19. 21:24
 5/19 anonim ***** válasza:
61%

Sajnálom először is a kis angyalkákat, de 42 éves férfinak akarsz szülni aki többször megcsalt, sőt elhagyott téged és egyedül azért van veled mert nincs hová mennie? Megtarthatod én nem vagyok ellene, de arra számíts, hogy a párod le fog lépni és még azt is kétlem, hogy rendesen a gyerektartást fogja küldeni. Börtönben végzi előbb utóbb.

Úgy készülj fel az anyaságra, hogy egyedül fogod nevelni!

A párod már nagyon régóta nem szeret téged, konkrétan az első megcsalás óta amely nem biztos, hogy az amely kiderült először! Még csak nem is tisztel téged, csak a lakhatás miatt volt veled eddig is meg persze a fix szexért, kényelemért, kiszolgálásért.

márc. 19. 21:27
 6/19 anonim ***** válasza:
80%
Ha valahogy helyre is hozzátok, a te bizalmad örökre odaveszett.. Sírj, kerülj padlóra, majd állj fel azért a kicsiért, ami benned növekszik. Lépj ki a házasságodból, mert nem vagy megbecsülve.
márc. 19. 21:27
 7/19 anonim ***** válasza:
100%

,, sajnálja de már nem úgy érez irántam mint régen, érez valamit de nem tudja mit, több mint barátság , de nem akar velem lefeküdni, a csajjal viszont igen.”

Nem akar veled lenni. Borzasztó nehéz helyzet, de neked itt már nincs döntés a kezedben.

márc. 19. 21:29
 8/19 anonim ***** válasza:
100%

Elsőre az ugrott be hogy fél az újabb veszteségtől, így próbál menekülni. De ha így is van, ez nem mentség!

Megcsalni a terhes feleséget tényleg a legaljasabb dolog! Főleg hogy ennyi mindenen átmentetek együtt. De az is lehet hogy pont a sok rossz miatt lett elege, hiába nem tehetsz róla, már menekülne. Mégegyszer mondom erről nem te tehetsz! Én is anya vagyok, el se tudom képzelni miken mentél keresztül, sajnálom hogy ezek történtek. :(

Jobb egyedül mint egy rossz kapcsolatban. Lesz segítséged a babához? Szüleid?

márc. 19. 21:29
 9/19 anonim ***** válasza:
100%

Ha vissza is megy hozzád és könyörögni kezd, az azért lesz, mert a jelenleginek nem kell. Ezzel számolj.

Egyébként sajnállak, és sok kitartást kívánok neked.

márc. 19. 21:33
 10/19 anonim ***** válasza:
100%

Jaj Istenem milyen sorsok vannak. Ilyenkor mindig hálát adok az égnek és reménykedem, hogy nem járok hasonlóan.

Kérdésre válaszolva nem tudom mire vársz amikor elmondta neked, hogy őt akarja és nem szeret téged. Legszívesebben elátkoznám a férjed mert értem miért akart gyereket. Két nőt akart párhuzamosan és két nő is vár rá. Szerintem te ne várj tovább hanem költözzön el holnap ahová akar és küldje a gykt. Hidd el nincs rá szükségetek. Kitartást és nagyon sok egészséget a picurkának! ❤️

márc. 19. 21:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!