Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Ilyen dolgot meg lehet bocsáta...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ilyen dolgot meg lehet bocsátani? tényleg bánja barátnőm amit tett?

Figyelt kérdés
anyagi okokból közös albérletben lakunk barátnőmmel és egy barátommal, és eddig jó is volt minden. de szombaton a délutános főnök mindenkit elengedett másfélórával hamarabb, így hamarabb hazaértem. és látom barátnőm nincs sehol. a konyhába se a szobánkba se, a telefonja a szekrényen a cipője a bejáratnál de hiába szólítgatom barátnőmet, semmi. majd mentem volna a barátomhoz hátha tudja merre van barátnőm de az ajtó zárva. Kopogok hátha még ébren van…de már csak a cuppogó halkan nyögdécselő hangokat hallottam bentről, Teljesen összetörtem, ott álltam, és nem hittem el hogy ezt megcsinálták velem. teljesen össze törtem. a barátom elköltözött másnap de már akkor éjszaka se aludt ott. barátnőm meg azóta is könyörög hogy bocsássak meg. de ezt nem gondoltam volna róluk

ma 11:33
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem azt bánja, hogy megtette, hanem hogy lebukott. Én nem bocsátanám meg.
ma 11:39
 2/8 anonim ***** válasza:
0%
Miért nem szálltál be 3-nak? 😁
ma 11:53
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Hogy lehetne megbocsátani? Viccelsz?

Takarítsd el mindkettőt az életedből, jobban jársz.

ma 12:02
 4/8 anonim ***** válasza:
88%
Nincs értelme azon agyalni, hogy az ilyent meg lehet-e bocsájtani, ugyanis ezek után folyamatosan azon fogsz kattogni, figyelni az apróbb jeleket, hogy a barátnőd vajon mikor teszi meg legközelebb. Ez pedig lassan felőröl majd, így én azt javaslom, hogy ne is gondolkodj a megbocsájtáson.
ma 12:21
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Megbocsátani lehet idővel szakítás után, de elfelejteni soha különösen ha vele maradsz és csalni hagyod magad továbbra is. Mert ha nem rakod ki rendesen megadod neki az engedélyt arra, hogy hűtlenkedjen. Úgyhogy ráfázhatsz még jobban, lapátra ráadás hogyha nem is lesz ezek után hűtlen te úgysem fogsz benne megbízni és visszacsalod előbb utóbb, vagy totál kikészülsz miatta. Megér ennyit egy ribizli neked?
ma 12:33
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

Hú, ez elég sorsszerű ez a lebukás, erre mondom minden okkal történik. Legalább tisztán látsz, milyen is a barátod, bár már remélem csak a volt haverod. A barátnőd meg hát… Bánja, hogy lebukott. Meg gondolom nem akar haza költözni, neki kényelmes volt veled. A helyedben semmiképp sem bocsátanám meg. Itt konkrétan nem elég, hogy előre kitervelve megcsalt a saját lakásotokban ( ki tudja hányadjára már mikor lebukott), ráadásul a haveroddal. Ezután meg lett volna még képe mintha semmi sem történt volna együtt lakni hárman, te meg abban a hitben vagy milyen jó haverod van… undorító .

Eleve minden megcsalás az, de ez nem egy “szimpla” megcsalás. Szóval semmiképp sem, kicsi tisztelettel nincs feléd, ha ezt így képes volt megcsinálni.

ma 12:33
 7/8 anonim válasza:
0%

Én megbocsátanék a páromnak... SŐT, beszélnék vele, s ha lehet, akkor megpróbálnám őt a hármas felállásra rábeszélni, hogy mostantól legyen rendszeres :)

Engem izgatnak az ilyen felállások.

ma 12:49
 8/8 anonim válasza:
100%
Fuss, még ha sikerül is megbeszélni sose lesz már az igazi. Egy emberben aki ilyet tesz nem lehet megbízni. Remélem nem sok időt pazaroltál rá
ma 17:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!