Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Beléptem a barátnőm facebookjára és kiderült, hogy mást akar. Szeretném elmondani, de nem tudom megéri-e?
Ez egy két és fél éves kapcsolat. A lényeg az, hogy mostanában (utóbbi három hónapban furán viselkedett). Nem szoktam féltékenykedni (legalább is a "normális" féltékenységet leszámítva), viszont ez elég szar hét volt. Nagyon kattogtam, hogy valami nem stimmel. Hát a végén beléptem a facebookjába, mert régebben elmondta, hogy mivel kapcsolatos a jelszava. Hát két próbálkozás után eltaláltam. A barátnőjével történő levelezésből egyértelművé vált, hogy van egy kollegája, akivel együtt akar (lefeküdni), de egyértelművé vált, hogy mélyebb érzelmek is vannak itt. Bár a faszi már csak egy hétig dolgozik nálunk, mert utána megy vissza arra munkahelyére, ahonnan ideküldték (Kecskemét, mi Budapestiek vagyunk).
Az a baj, hogy szerintem már az is probléma, hogy idáig eljutottam, hogy elolvasgattam az üzeneteit. Tegnap szakítottam vele, mert hát nem láttam így nagy jövőjét ennek a kapcsolatnak. Szakítás okaként más indokot jelöltem meg, nem ezt. De érzi, hogy valami más is van a dologban. Nagyon sokat ír. Szeretne velem lenni. Azt mondja, hogy nincs senki más akit szeretne. De hát ugye ezzel most túl sok mindent nem tudok kezdeni.
A probléma az, hogy már csak a saját lelkem megnyugtatása végett is szeretném elmondani az igazat. Hogy elolvastam az üzeneteit. Akiknek elmondtam azt tanálcsolták, hogy ne tegyem. Mi magunk is egy cégnél dolgozunk csak két külön helyen. Ha esetleg elkezdi elpletykálni mit tettem, akkor nekem szarral meszeltek. De én nem hinném, hogy ezt elmondaná bárkinek is. Vagy naív vagyok?
most látom, hogy kis bűn-nagy bűn erkölcsi dilemma van.
le lehet szarni, hogy levéltitkot sértettél. a viszonyoddal szeretnél tisztába jönni, nem alaptalanul. arra hivatkozni, hogy mit turkálsz a facebookjában terelés.
más lenne a helyzet, ha még előtte kérdezted volna, hogy csekkold-e a postáját. akkor azt mondtam volna, hogy ne.
előző vagyok.
Közép út!?
Pl."Figyi! Ne nézz már madárnak!
Mégis mit képzelsz ki vagy Te, hogy idiótának nézel?
Viccelsz bolondozol?
Még, hogy nincs senki más?
És a ..Béla, kecskemétről?!
Ha ennyi idő után ennyire nem tudsz korrekt és őszinte lenni, akkor mi várható a későbbiekben, amikor már problémák is lesznek?!"
Így nem tudja a FB-s kutakodásodat, azt sem, hogy nem-e a barinő mondta-e el, vagy csak blöffölsz netán?!
Hasonló cipőm volt, ott a család buzdította és a környezet, hogy használjon ki!
3 év! Semmi értelme, hidd el!
Megbocsátás, bevallás, legközelebb jobban ügyel, ennyi!
Hová akarod még magad alázni?
Azt minden képen elmondanám, hogy nem vagyok hülye és ezt tudatosítsa magában!
Mint ahogy azt is, hogy neked ilyen nem kell!
De ez én vagyok!
Drukkolok!
Tudósíts kérlek, ha más nem privátban, hogy mi lett?! ;-)
oké, várjuk.
valahanyas válaszoló, nem gondolhatod komolyan, hogy a barátnője feljelenti. vagy hogy a rendőrség komolyan veszi. és a bizonyíték?
Szerintem beszéld meg vele! 21/L-ként mondom, hogy a legjobb barátnőmmel én is szoktam ilyenekről beszélni. Van egy párom, akit imádok, tökéletes pasi számomra, el sem tudnám képzelni, hogy megcsalom vagy ilyesmi, mégis szoktam egy másik srácról is áradozni a barátnőmnek, sőt a másik sráccal is szoktam ilyesmiről beszélgetni. Én úgy gondolom, amíg nem történik semmi, addig nincs gond, és én pl személy szerint el sem tudom képzelni, h történjen bármi, mert sokkal fontosabb ennél a párom. Viszont ha ő elolvasná, miket beszélgetek barátnőmmel v a másik sráccal, akkor nekem annyi lenne és a kapcsolatunknak is. Ha vissza akar szerezni, nyilván neki is fontos vagy!
Szerintem nyugodtan beszéld meg vele, kettesben, jó körülmények között, személyesen! Mondd el neki, hogy nagyon kavarogtak benned az érzések, érezted hogy valami nem oké, és ezért beléptél a facebookjába. Először ki fog akadni, de aztán emlékeztesd, hogy nincs joga felháborodni, hiszen jogosan féltékenykedtél, aggódtál... Nem neked lesz rosszhíred! A csaj nem fog ezzel támadni, h beléptél a facebookjába, mert az neki lenne rossz, hiszen ő áradozott más pasiról, mikor ott voltál neki.
Sok sikert!
Dehogy veszi komolyan a rendőrség... Szarnak rá magasról. Max akkor lehetne valami, ha illegális módon töri fel a fiókot. De ő csak beírta a jelszót.
Szerintem azt ne mondd el neki, hogy honnan tudod, csak azt, hogy tudod. Probléma megoldva.
Szerintem jól tetted, hogy megnézted és kiderült! És én elmondtam volna szakításkor, hogy ez volt a végső dolog, ami miatt véget vetettél. Tudod miért nem vetheti a szemedre? Mert hibás és ha szerettétek egymást, nem lehetett volna neki ilyesfajta magánélete. Ezért utálom a facebookot is, sok minden ilyen oldalakon derül ki. Nem hogy kommunikálnának egymással a párok rendesen, őszintén ha baj van. Szerintem nagy baj van, ha már ide eljutnak az emberek. De én átérzem ezt!
Én is belenéztem már a barátoméba, de makulátlan volt. Az előzményeit is megnéztem, az már nem volt makulátlan. Nem tudom mióta, de nagyon sok csajt nézegetett meg. Nem birtam idegekkel, elmondtam neki, végül az jött ki belőle, hogy én nem öltöztem ki eléggé, nem tetszelegtem neki eleget ezért csinálta. Persze nem hiszem ezt el, de csak ezt hajtogatta. Ő sem öltözött ki nekem már régóta, nem udvarol... Én is "eltunyultam" mellette. Kettőn áll a vásár, elrontottam őt az igaz, semmit sem kellett szinte tennie, mindig ott voltam ha kellettem és feláldoztam magam sokszor. S még ilyet is csinált mellé. Mostanában kifejezetten tehernek érzem magam.
Mondja meg nekem valaki férfi ember, hogy miért nézeget másokat rendszeresen, közben arcomba esküdött, hogy ő ilyet nem csinál, kérdőre vonáskor mélyen hallgatott - ha elvileg szeret (nem szerelemmel ez világos számomra). Mondta hogy ettől többet nem ártott ellenem. Azóta nem bízok benne, mivel megbeszéltük ha baj van szól. Másként oldotta meg, csak kár hogy velem nem közölte hogy baja van. Azóta sem... Simán kitörli ezután úgyis minden előzményt, akár levél, akár csak böngészés, ezekre nagyon ügyel szerintem most már...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!