Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Elmondjam barátnőmnek hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elmondjam barátnőmnek hogy megcsaltam?

Figyelt kérdés
6 hónapja nyáron egy ottalvós bulin ganajrészeg állapotomban megcsaltam barátnőmet egy másik lánnyal és ezt sajnos akkor nem mondtam el neki.. Úgy voltam vele hogy úgy sem jelentett semmit és úgysem fogja megtudni, valamint komolyan is gondoljuk a kapcsolatunkat. Ám pont ezért gyötör a bűntudat hogy titkolom ezt előle (nem mintha bármit sejtene), de elmondani nem merem neki, mert félek hogy elhagyna (amit persze megérdemelnék). Ti mit csinálnátok a helyemben?

2015. jan. 8. 00:00
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
32%
Hogy te mekkora egy fa sz vagy...
2015. jan. 8. 00:10
 12/33 A kérdező kommentje:
Nem gondolkoznék rajta hogy elmondjam-e vagy sem, ha nem ismerném már régóta őt is és a szüleit is. Tipikus keresztény neveltetés a lány zárkózott, nincs társasági élete, óvodás kora óta én vagyok az első barátja.. Ezért bántaná annyira a tudat hogy megcsaltam
2015. jan. 8. 00:11
 13/33 anonim ***** válasza:
47%

Mit gondolsz Ő elmondaná neked? Vagy hazudna tovább? Mentségként hozná fel a részegséget?

Hát nem mondaná el, mint ahogy azt sem mondta el, hogy előtted több pasival volt, mint amennyit mondott. De hazudna ám, ugyanúgy, mint eddig. Mentség? Hiszen ha részeg volt, akkor nem is akarta, csak megerőszakolták, csak nem mondja el senkinek, és feljelenteni sem hajlandó, mert szégyenli (hogy hazudik).

Akkor most mit gondolsz? Elmondod a barátnődnek???

2015. jan. 8. 00:14
 14/33 anonim ***** válasza:
41%
Ne mondd el. Ne ilyen apróságok miatt érezzél bűntudatod. Sokkal kellemetlenebb helyzetek is adódhatnak, pl. okozhatsz véletlenül balesetet, amiben más súlyosan sérül, vagy már csoportvezetői szinten is sokszor emberek kirúgásáról kell dönteni.
2015. jan. 8. 00:16
 15/33 anonim ***** válasza:
77%

Ne mondd el.Habár mivel megbántad,lehet hogy fájni fog,de inkább bizonyits.

Nekem van egy ötletem...mondd el neki hogy volt egy ilyen "álmod".Általában ilyenkor,mellé elmondja hogy mi lennd akkor.De eyt csak úgy mondom :-D

2015. jan. 8. 00:16
 16/33 piriiiii ***** válasza:
57%

Ötössel egyetértek, ne mondd el. Valóban felesleges lenne... ha szereted ezt a lányt, és ő is szeret, és érzed, hogy van jövőtök, ne mondd el.

De uralkodj magadon.

2015. jan. 8. 00:18
 17/33 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszaitokat! Magammal viszem ezt a terhet, első és utolsó dolog volt hogy ilyet csináltam. Tanultam belőle.
2015. jan. 8. 00:28
 18/33 anonim ***** válasza:
0%

Mondd el. ha elhagy, leves.

engem is elhagyott a nőm emiatt. Pedig csak SMS ezgettem egy csajjal !!!!!!!! és ok is volt, amit felderítettünk, meg minden. de legbelül nem volt képes megbocsátani, ezért kölcsönösen szakítottunk. Aki nem tud nekem megbocsátani az húzhat a pecsába. az előző félévem pokol volt tepertem érte mint állat meg minden és mégsem... akkor ennyi.

Inkább egyedül és öregen halok meg, ha nem találok valakit aki igazán tud szeretni. Addig is szabadon dughatom a muffokat :) imádom.

2015. jan. 8. 00:31
 19/33 anonim ***** válasza:
0%
persze én jóképű vagyok, így azért élvezhetem az életet barátnő nélkül is...
2015. jan. 8. 00:32
 20/33 anonim ***** válasza:

Tudd, mi a helyes megoldás. Felőlem meg is tarthatod magadnak, de akkor felejtsd el, és soha többé ne csinálj ilyet. ha viszont újra vágysz erre akkor szerintem szakíts. csak a problémád lesz belőle.

ja és bocsi, hogy hitelesítsem magam: 5 éves kapcsolatom ment így tönkre, tudom mi súlya van ezeknek :)

2015. jan. 8. 00:33
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!