Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elmondjam barátnőmnek hogy megcsaltam?
18-19-20 egy személy voltam, csak kicsit bepiáltam ;)
Leges legjobbakat!
ja még annyit a 18-as számú kommentemre, hogy tudom ,ha ő esemesezgetett volna egy csávóval instant megbocsátottam volna neki, csak annyi lett volna ennek a "feltéltele" inkább kulcsa, hogy megbeszéljük, miért volt :)
ennyi.
mindig mindent meg kell beszélni. tényleg mindenre ez a megoldás. ezért vagyok ennyire magambaszorult zárkózott nemtommi. még magammal sem vagyok őszinte
#20 5 év? Jó neked.
Nekem a 16 éves házasságom, gyerekekkel, csak azért, mert még mindig hazudozik, és a mai napig nem tudom pontosan, hogy hányszor kikkel csalt meg, és volt előttem. Pedig alapvetően meg tudnám emészteni.
most minek akarjátok tönkre tenni a kapcsolatát??
és milyen teherről beszélsz temeg?
Tanuljatok Adytól. Nem tetszettek neki a régi versei, ezért letagadta mindet. "Nem én írtam". kész!
nem kell bíróság elé állnod, soha senki nem kérdezi meg se semmi. nem történt semmi, csak kipróbáltad mással jobb lenne-e. nem volt jobb. pont kész téma lezárva :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!