Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsaltam, megbeszéltük hogy megpróbáljuk újra, hogy tehetném könnyebbé?
Kérem csak olyanok válaszoljanak, akik átmentek már ezen, vagy ismernek olyat aki átment ilyesmin, és tényleg segíteni akarnak.
Több mint egy hónapja történt a "lebukás" sajnos nem én mondtam el, hanem lebuktam. Fizikailag semmi sem történt, de a megcsalás ténye fenn áll.
Párom újra akarja kezdeni, ahogy én is. 6 éve vagyunk együtt, ez volt az első és egyetlen ilyen eset, és tényleg megbántam, soha többet nem tennék ilyesmit.
Azóta minden nap beszélünk róla...próbálok mindenben a párom kedvében járni, de nagyon nehéz sokszor elviselnem. A nap minden percében ostorozom magam, szörnyen érzem magam, de persze ennek így kell lennie. Azóta nem egyszer sértegetett a párom, nap mint nap felhozza a témát, de nem tudom hogy normális e hogy elmondja gúnyosan hogy "itt lovagoltál volna rajta az ágyban", meg "szopkodtad volna a farkát" aztán pár perc múlva meg jön, hogy öleljem meg, meg puszilgat. Az intimitás egy percig sem romott meg köztünk, sőt, azóta folyamatosan szeretkezni akar velem...előfordult hogy szex után hozta fel hogy biztos a másikkal is így csináltam volna. A lakásban bevetette velem az összes közös fotót, az egymástól kapott holmikat, most együtt élünk egy olyan lakásban ahol semmi nem utal arra h együtt is lennénk.
Próbáltam vele erről beszélni, hogy talán nem pont igy kellene kezelnünk a dolgokat, amire azt válaszolja h tudta hogy nem szeretem eléggé ahhoz h ezt elviseljem, meg hogy én sokkal hamarabb megbocsátottam magamnak mint ő nekem.
Helyre akarom hozni, de már mindent tettemtől és szavamtól félek. Ha ridegebb vagyok akkor az a baj, mert "már nem szeretem eléggé", ha nem akkor meg kapom hogy biztos a másikkal is ezt csinálnám.
Kérdező, szerintem le kellene ülnötök a férjeddel / pároddal / nemtomkicsodáddal, és megbeszélni ezt a dógot.
1. verzió: lenyeli a békát, befejezi a hisztit, és boldogan éltek, míg valaki megint le nem bukik
2. Nem tudja lenyelni a békát, nem tud túllépni, ez esetben mindenki megy a dógára, te balra, ő jobbra
A párom 3 hónap után megcsókolta az exét és többször találkoztak is. Tuti, hogy nem történt több.
Mi is megbeszéltük, megértem, hogy miért csinálta, csak hát nem így kellett volna (voltak problémáink).
Viszont nem fog úgy menni nektek, ha minden egyes nap beszéltek róla. Mi átbeszéltük kétszer nagyon mélyen, és azóta maximum csak pár szót váltottunk, akkor sem magáról a megcsalásról.
Nem fog ez menni.
Mi úgy kezdtünk hozzá, hogy újra fel kell építeni azt a családot, mert hát oka volt annak...
A pasid meg úgy gondolja, hogy ezzel most életed végéig zsarolhat. Vagy egyszerűen képtelen elviselni, hogy mégsem tökéletes.
Nem "megbocsátani" kell neki, megérteni azt, hogy ő miben hagyott űrt - mert simán sok keféléssel nem fogja azt kipótolni.
Tehát marad az alaphelyzet.
Huh nekem több mint négy éve van párkapcsolatom es nem is először fordult elő velem ilyen eset, de en elmondtam a páromnak mondtam neki hogy van egy srác a munkahelyemrol akit megismertem es jo haverok lettünk (barátomnak megmutattam a srácot facen) es kérdeztem a barátom tol hogy mint haverok találkozhatunk e es azt mondta hogy persze es hogy bízik bennem tudja hogy nem csalom meg. Nem is csaltam.
Es mondta hogy barátaim lehetnek es találkozhatok is velük .
Es ennek a munkahelyi srácnak sem árultak zsákba macskát mert tudta hogy van barátom es beszélgettünk neten napi szinten.
Barátom is tudta es nem csinált ügyet belőle
Kedves kérdező en elhagynak a srácot mert ez csak rosszabb lesz. Lelkileg marcangol pedig igazából meg se csaltad
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!