Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A 36 éves páromra rányomult egy 19 éves bomba csaj. Milyen jövője lehet ennek a dolognak? (tapasztalatokra vagyok kíváncsi)
A Páromnak ez büszkeség, és hajlik a szexre, ha még nem tette meg, megfogja.
A Lány bomba, vidám, bulizós. Egy szórakozó helyen ismerték meg egymást.
Nem kérdés, h a kapcsolatomnak vége. Viszont a véleményekre kíváncsi vagyok, h meddig tart egy ilyen kapcsolat, általánosságban. Milyen kimenetele szokott lenni?
Találsz jobbat, kedves kérdező! Legalább kiderült, milyen emberre is fecserélted el az értékes idődet feleslegesen.
Sokan tudnak értékelni egy ilyen hűséges és empatikus nőt. Találj megfelelő partnert és nézz előre! :)
Sok szerencsét!
2-es miértelme lenne felpofozni a kiscsajt?
Itt a pasi az aki gáz, szabad ember, gondolom nem tartanak pisztolyt a fejéhez, nyugodtan elküldhette volna a kiscsajt, hogy bocs, van párom, akit szeretek.
Kérdező, mindegy meddig tarthat a kapcsolatuk. Te ebben a pasiban ne gondolkozz tovább. Nem éri meg. Még ha gyereked van is, ennél sokkal jobbat érdemelsz és találhatsz!
44/N
Nem akar elveszteni? Nekem úgy tűnik, nem érdekli a kettőtök kapcsolata.
Ha számára egy-két dugás megéri a kapcsolatotok fejében, ideje lenne megőrizni a méltóságodat és otthagyni.
L
A fickó úgy szeretné, h a kiscsajt is megdugni, meg a kérdezőt is megtartani.
Én kicsit úgy érzem, h a kérdező meg tudna neki bocsátani, elnézné neki ezt a kis hancúrozást, ha nem tartana sokáig. Ha csak egy kis kalandról lenne szó.
Kérdező, ne menj bele ebbe! Ha most ezt hagyod, neked már sose lesz megbecsülésed. A pasid nem fog semmibe nézni, rendszert fog csinálni a kis kalandozásokból. Mindig van egy szebb, jobb, fiatalabb csaj a képben, akkor ő mindig élni fog a felkínálkozó lehetőséggel, mert neki ez jót tesz a hiúságának? az nem élet, ha neked minden nap rettegned kell, mikor mondja azt, h "szerelmes lettem, bocsika, ennyi volt". A párválasztás elköteleződést jelent, igen, azt is, hogy ha a 19 éves bombacsaj rámászik, akkor lekoptatja. Ha ezt nem teszi meg, akkor nem köteleződött el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!