Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » 7 hónapja nője van mit tegyek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

7 hónapja nője van mit tegyek?

Figyelt kérdés
A barátommal 1 éve vagyunk együtt, megtudtam, hogy 7 hónapja nője van, lebukott, a barátom ismert sportoló, kinézetre a nők bálványa, nagyon mérges vagyok! A lány akivel megcsalt szintén nagyon szép, 7 hónapig nem jöttem rá a viszonyra baromi jól csinálhatták.... :( Ti mit tennétek??? Szeretem :(

2016. jún. 29. 19:55
 1/8 A kérdező kommentje:
Szex már hónapok óta nincs köztünk, ő nem akarja :( De még sem hagyott el! Mért???
2016. jún. 29. 19:58
 2/8 anonim ***** válasza:
Helyből kirúgnám, ez nem kérdés.
2016. jún. 29. 19:58
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
borsodi vagyok irj ha akarsz valamit vele!!!
2016. jún. 29. 20:04
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Mit tennék? Kuka a srác, nincs más opció. Ő téged se nem szeret, se nem tisztel. Ha van benned egy kicsi tartás is, úgy hajítod ki, mint macskát sz.-ni.
2016. jún. 29. 20:05
 5/8 anonim válasza:
47%

Nehéz lehet :( főleg ha szereted.. De ő ezek szerint nem szeret téged, mert ha szeretne akkor nem csalna meg. Ennyi. Ez a sexes téma is fura hogy nem volt egy ideje.. Érdekes.. Szerintem nem érdemes ezzel foglalkozni az a baj, hogy csunyan át vagott.. Ha ki is bekulsz vele azA baj, hogy az a szikra már ott lesz koztetek.. Nem tudsz majd meg bízni benne és ez fog majd tönkre tenni..

A másik meg az, hogy azért van még veled mert kell neki egy biztos pont. De nem is akarok okoskodni, mert hisz nehéz lehet neked. Főleg úgy, hogy szereted :/ de én nemtudom.. Most az a kérdés, hogy boldog szeretnél lenni vagy nem?! Nemtudok jobbat mondani :)

2016. jún. 29. 20:07
 6/8 anonim ***** válasza:
75%
Ne haragudj , de egy idióta nő vagy ha nem hagyod ott! Ennyire mélyebbre már hova alázhatna? :D még egyáltalán van lejjebb? Nem is kérdés, h mit tennék...
2016. jún. 29. 20:10
 7/8 anonim ***** válasza:

Muszáj lesz szakítanod vele. Nagyon fog fájni, de néhány hét múlva enyhül a fájdalom, később el is múlik.

D ha vele maradsz, akkor elrontod az életedés szenvedni fogsz. Ezt akarod?

2016. jún. 29. 20:41
 8/8 anonim ***** válasza:
7 hónapja nője van és azt kérded, mit tegyél?
2016. júl. 8. 11:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!