Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért kell együtt lenni valakivel ha közben másra vágyik mást keres?
Mert újdonság, mert botrányos, mert szenvedélyes, mert izgalmas...
Halmozza az élvezeteket, így érzi, hogy él! 😊
Szerintem még te is összejöhetsz vele, csak hát ugye... ez komolytalan kapcsolat lesz.
"Kis sunyi ribiket könnyen ki lehet szűrni külsőre"...
Ezek szerint mégsem, mert ez egy sunyu ribi. :D Bocsi.
ÉS ezek nem egyszeri megcsalások, hanem fél éves viszonyok, a te megnevezéseddel a "komoly" kapcsolata alatt.
Azért tekintve, hogy 2 komoly kapcsolatot is említettél, mondjuk azt is zsámításba vehetnéd, hogy nem biztos, hogy a pasik voltak mindig a szemetek.. Lehet neki van lelki baja, nagy "szeretetéhsége" ahogy írod, és az is simán lehet, hogy a pasi lehetett rendes is vele, csak épp nem úgy, ahogy neki megfelelt.
+Azt is megsúgnm ezen kívül halkan csendben, hogy írod:
"de mondom neki ott kellett volna hagyni az állandót ,ha keresgélni akar. Azt mondta így kényelmes volt.."
NEkem ez nem olyan válasznak tűnik, hogy " igen, tudom, hogy nem így kellett volna, soha többé nem engedem meg senkinek, hogy iylen helyzetbe kényszerítsen, hogy én menjek félre."
Magyarul nem hiszem, hogy annyira rossz döntésnek vette volna, vagy változott volna azóta... Jellem.
Persze össze lehet jönni vele, de azért remélem tudod, hogy borítékolható, mit lép az első komoly összezördülésnél..
26N
Utolsó vagyok:
aztán nem mondok inkább semmit, kivételek is akadnak. Maximum megégeted magad, viszont utána elég gáz lesz együtt dolgozni..
Ez amúgy tipikusan olyan eset, amikor a nők akarják megváltoztatni a rossz fiút, aki hajtja a pi.sákat és nőzős típus.
Férfiban meg kb az megy, hogy "csak egy rendes pasi kell neki".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!