Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem szereti egy nő, ha együtt használjuk a fürdőt?
...és ha épp nem bírta tovább, és vis mayor este forgott fent?
Vagy akkor hugyozza le a szobapálmát, befőttesüvegbe vagy ilyesmi? Az nem lenne kicsit - nagyon - proli? :D
Nekem nem "nőként" van vele bajom, hanem ez ilyen seggbemászás kategória. És bármelyik helyiséggel.
Apám volt ilyen, hogy elvolt, nézte a tévét, és ahogy valaki megindult, követte. Anya elment főzni, apa állt a konyha közepén, nézelődött, piszkálta a fülét, vagy hirtelen pont akkor jött rá, hogy mosogatni akar. Ha nekiálltam zoknit párosítani az előszobában - ott volt a nagy szekrény - akkor is megjelent a semmiből, elkezdett zsörtölődni, hogy épp felmosna. Ha a húgom kiment a fürdőbe elmosni az ecseteit, akkor ő pont tett volna be mosást.
Ha egyszer majd szétpukkadsz, annyira kell pisilni, az érthető, de ha otthon vagy, és mindig akkor jön rád a húgyozás, amikor bent van, az annyira... seggbemászós.
III.Edricus Anxious Hány nővel éltél már együtt?
Anyádékra is rávágod az ajtót, ha rád jön a szükség?
14.
Te meg lehugyozod a szobanövényt vagy keresel egy szimpi üveget? Az se jobb.
Nálunk külön van a rötyi meg a fürdő, a lakásban és a házban is amiben éltem már. És ez így van jól. Nem tudom hol vált standarddá, hogy a kettőnek egyben kell lennie. Teljesen mellőzi a praktikusságot, főleg ha valaki fürdeni megy, az akár óráig is eltarthat, ha az egy kellemesebb fürdősós-gyertyás-relaxálós verzió.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!