Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mivel egy ideje bizonytalanság...

Mivel egy ideje bizonytalanságban tart, nem tudom hányadán állunk, ezért rákérdeztem mit is akar tőlem?

Figyelt kérdés
A válasza kitérő volt, semmi konkrétumot nem mondott. Nekem ez kb azt jelenti, hogy csak egy opciónak tart, vagy hogy valójában semmit nem akar tőlem. Ti mire gondolnátok a helyemben?
2022. febr. 14. 13:25
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
56%
Ki kicsoda? korosztály?
2022. febr. 14. 13:26
 2/16 A kérdező kommentje:
Nem mindegy? Amúgy én vagyok a nő. 30-40-es korosztály vagyunk, de ez miért is szempont?
2022. febr. 14. 13:29
 3/16 anonim ***** válasza:
84%
Mert nagyon nem mind1 h tinikről van szó vagy rólatok. Mind1, te mit akarsz?
2022. febr. 14. 13:30
 4/16 A kérdező kommentje:
Köszi a semmit. Nem a kérdésemre válaszolsz.
2022. febr. 14. 13:32
 5/16 anonim ***** válasza:
64%
Te sem
2022. febr. 14. 13:33
 6/16 A kérdező kommentje:
Mivel semmi köze a kérdésednek a kerdesemhez amit kiírtam.
2022. febr. 14. 13:36
 7/16 anonim ***** válasza:
10%
azt kérdeztem h te mit akarsz tőle. ennek semmi köze a kérdésedhez?
2022. febr. 14. 13:41
 8/16 anonim válasza:
100%
Ugyenebben voltam. Nálam finoman próbálkozott személyes talin, úgyhogy a szexre kellesz az garantált. A komolyra nem sok esélyt látok ha kitér.
2022. febr. 14. 13:42
 9/16 anonim ***** válasza:
100%
Komolyra ne számíts, szexet akar max. Nyilván nem fogja így kimondani.
2022. febr. 14. 13:50
 10/16 anonim ***** válasza:
4%
Ha kimondja unalmas lesz. Látod, titkolózik te meg örlődsz rajta, de ha közölné h kapcsolatot akar akk ja jó itt végeztünk is.
2022. febr. 14. 13:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Ha azt mondja nektek egy srác, hogy az egyik fele szabad akar lenni, a másik meg velem, akkor van értelme a szünetnek vagy már csak időhúzás?

Ma időt kért tőlem a srác, mert nem tudja, mi legyen. Azt szeretné kideríteni, hogy a rózsaszín ködös szerelem múlt-e el (erről tudom, hogy természetes egy idő után) vagy már egyáltalán érez irántam semmit.

Szerintetek arra vár, hogy én tegyem meg az első lépést vagy nem is akar komolyabb kapcsolatot?

Van egy srác akivel nagyon jól kijövök, sok bennünk a közös szívesen vagyok vele és úgy látom ez kölcsönös. De már több mint egy éve ismerjük egymást és sose történt több kézfogásnál, arca puszinál, ölelésnél. Miért lehet ez? Akiket korábban ismertem és kapcsolatot...

Miért akar velem járni a meleg barátom? (19/L)

Már 5 éve ismerjük egymást. Az elején nagyon tetszett nekem, mondhatni rajongtam érte, ő nem akart tőlem semmi "olyat". Aztán, egyre ritkábban találkoztunk mert elkerültem kollégiumba. Ezután inkább testvérként tekintettem rá. Egy évvel később kiderült, hogy...

Mit tegyek, ha úgy érzem, hogy a barátom nem akar igazán felvállalni? Pedig már 1 éve tart a kapcsolatunk. Adjatok valami tanácsot

Lehet hosszú, de kérlek olvasd el! 1 éve vagyok együtt a barátommal, nem zökkenőmentes a kapcsolatunk, de szeretjük egymást. Nekem ő az első kapcsolatom, neki viszont előttem sok barátnője volt már. Elmondása szerint én vagyok az eddigi leghosszabb kapcsolata, viszont...

Egy hete összejöttem egy lánnyal és most úgyérzem hogy szakítani akar. Mit tegyek?

Mint már fent is olvasható, 1 hete összejöttem egy osztálytársammal. Eddig nagyon jól megvoltunk, már az annyának is bemutatott, mint ha már évek óta együtt lennénk, többször is fel mentem hozzá "filmezni", eljutottunk már addig hogy le vegyem a melltartóját, csak...

Akar valamit vagy csak szivat?

Van egy srác (18), aki reggelente, mikor egy buszon megyünk, és egy megállóban szállunk le/fel, akkor sosem köszön. Viszont amikor valami buli van, akkor folyamatosan felkér táncolni, ha szerelmes szám van, akkor elkezd "nekem" énekelni, felém mutogatni. Bátyám jó...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!