Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miert nem erti meg a ferjem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miert nem erti meg a ferjem hogy nem tudok 1 eves kis gyerek mellett bulizni menni?

Figyelt kérdés
A szüleim nappal vallaljak de ejjelre nem es meg is ertem öket, nem szivesen hagyom en sem ejjel senkire, sokszor fel sir, nyügös, fogzik, mozgas fejlödes stb.. nappal el lehet terelni a figyelmet de ejszaka eselytelen. Eleg ha meg fogja a kezem es meg nyugszik de mas nem tudja meg nyugtatni ejjel :( 1 alkalommal el mentünk de anyukam 2 oran keresztül kinlodott vele s a vegen telefonalt, hogy menjünk haza mert a gyerek mar alig kap levegöt a sirastol. Ezt a terhet nem szivesen adom senkire, nem is kötelessege ez senkinek. Ferjem meg se ert meg engem
2022. ápr. 15. 21:28
1 2 3 4
 1/35 anonim ***** válasza:
94%
Mert a férjed dugópajti és spermadonor, nem apa.
2022. ápr. 15. 21:40
 2/35 anonim ***** válasza:
26%
Engedd el egyedül bulizni és probléma letudva.
2022. ápr. 15. 21:40
 3/35 anonim ***** válasza:
90%
Miért kellett nektek is gyereket vállalni, amikor legalább egyikőtök (a férjed) alkalmatlan a szülői feladatra ???????
2022. ápr. 15. 21:42
 4/35 anonim ***** válasza:
88%
Ki a f@sz jár bulizni rendszeresen kisgyerek mellett?
2022. ápr. 15. 21:45
 5/35 A kérdező kommentje:

1. Higyjetek el ha ezt igy tudom nem vallalok gyereket. Azelött alig lehetett ki rangatni a hazbol. Miota meg van a kicsi mintha kapu zarasi panik tört volna ra vagy en nem tudom.

2. Nem rendszeresen jar bulizni termeszetesen, nem engedhetjük meg magunknak es ott a munka is.

Viszont en jelen helyzetben nem engedhetem meg magamnak hogy ejjelre ki maradjak, mert sajnos a gyerek eszakai ki szamithatatlanok meg ebben a korban.

2022. ápr. 15. 21:49
 6/35 anonim ***** válasza:
44%

Arra ügyelj azért, hogy nő is maradj az anyaság mellett!

Egy éves gyerek mellett mi olyan fáradtak voltunk, hogy a nagyszülők által felajánlott pihenőidőben bulizás helyett az ágyba dőktünk és egyhuzamban aludtunk délután kb 4 órát..

Ha menni akar, akkor engedd el bulizni. De másnap ő kel hozzá éjszaka, amíg te bulizol szépen az ágyadban…

2022. ápr. 15. 21:56
 7/35 anonim ***** válasza:
82%

vannak közös programjaitok?

ha este nem lehet, menjetek napközben, különben nem lesz jó vége. attól, hogy valaki szülő lesz, nem szűnik meg a párkapcsolat, azt is ápolni kell

2022. ápr. 15. 22:01
 8/35 A kérdező kommentje:

Fiuk lanyok, higyjetek el apolom magam lehetösegekhez merten. :) ezzel nincs gondom.

Amit lehet meg teszek a csaladert, a gyerekert, a ferjemert. Megis ugy erzem sose eleg.. valami mindig van amiert sose eleget teljesitek, es szemre hanyast kapok :(

2022. ápr. 15. 22:04
 9/35 anonim ***** válasza:
93%

Napközben foglalkozik a gyerekkel a férjed?

Vagy teljes mértékben rád hagyja?

Akart eleve gyereket?

2022. ápr. 15. 22:04
 10/35 anonim ***** válasza:
61%
Megértem, hogy rendszeresen nincs időd bulizni, viszont gyerek mellett is meg kell találnod a lehetőséget, hogy együtt jól érezzétek magatokat, mivel ha csak a gyerek lebeg a szemed előtt, meg fogja szenvedni a kapcsolat! Főállásban anya vagy, de mellette feleség is, hogyha barátod bulizni szeretne, ami gyerek miatt nem megoldható, keressetek más alternatívát! Hogyha édesanyád nem tud mit kezdeni a gyerekkel, kérd meg legjobb barátnőd, avagy fogadj fel hivatásost, aki vigyázz rá. Szerintem érdemes gyerek mellett is havonta legalább egy kimenős estét tartani, ahol egymásra tudtok figyelni.
2022. ápr. 15. 22:06
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!