Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miert nem erti meg a ferjem hogy nem tudok 1 eves kis gyerek mellett bulizni menni?
1. Higyjetek el ha ezt igy tudom nem vallalok gyereket. Azelött alig lehetett ki rangatni a hazbol. Miota meg van a kicsi mintha kapu zarasi panik tört volna ra vagy en nem tudom.
2. Nem rendszeresen jar bulizni termeszetesen, nem engedhetjük meg magunknak es ott a munka is.
Viszont en jelen helyzetben nem engedhetem meg magamnak hogy ejjelre ki maradjak, mert sajnos a gyerek eszakai ki szamithatatlanok meg ebben a korban.
Arra ügyelj azért, hogy nő is maradj az anyaság mellett!
Egy éves gyerek mellett mi olyan fáradtak voltunk, hogy a nagyszülők által felajánlott pihenőidőben bulizás helyett az ágyba dőktünk és egyhuzamban aludtunk délután kb 4 órát..
Ha menni akar, akkor engedd el bulizni. De másnap ő kel hozzá éjszaka, amíg te bulizol szépen az ágyadban…
vannak közös programjaitok?
ha este nem lehet, menjetek napközben, különben nem lesz jó vége. attól, hogy valaki szülő lesz, nem szűnik meg a párkapcsolat, azt is ápolni kell
Fiuk lanyok, higyjetek el apolom magam lehetösegekhez merten. :) ezzel nincs gondom.
Amit lehet meg teszek a csaladert, a gyerekert, a ferjemert. Megis ugy erzem sose eleg.. valami mindig van amiert sose eleget teljesitek, es szemre hanyast kapok :(
Napközben foglalkozik a gyerekkel a férjed?
Vagy teljes mértékben rád hagyja?
Akart eleve gyereket?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!