Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jogosan sértődött meg?

Figyelt kérdés
Tegnap a férjem mondta a 9 éves gyereknek, hogy vigyen be neki vacsorát a szobába. A gyerek nem vitt neki erre a férjem megsértődött és az lett az egészből, hogy én és a kisgyerek nem tiszteljük őt. Azt hozzá kell tenni, hogy a férjem csak a tv-t nézte éppen ki tudott volna jönni a szobából. Rendszeresen elvárná ezt, hogy ki legyen szolgálva, de az nem érdekli, hogy a másik evett e, mi van vele egész nap, pl ha beteg vagyok akkor is felzavar, hogy álljak neki főzni, ha ő beteg max kiszolgálást vár. Én is dolgozom, a szabadidőm főzésre bevásárlásra megy el, egyikben sem segít. Ha veszek neki menüt akkor miért azt hoztam, de soha nem mondja meg mit akar enni. Tisztára kikészített ezzel az evés mániával, én a stressztől már enni se kívánok, éjjel is feszül az össze izmom, 5-6 ébredek. Minek jó ez a folytonos kötekedés, konroll,más idejének beosztása?
máj. 15. 09:43
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Csak addig csinálja amíg nem válsz el.
máj. 15. 09:49
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
Válj el. Nem is értem miért mennek hozzá egyes nők ilyen csicska alakokhoz.
máj. 15. 09:49
 3/13 Fragments of Fantasy ***** válasza:
100%
Elég szomorú, ha egy kapcsolat odáig jut, hogy elvárja az egyik fél a kiszolgálást.
máj. 15. 09:50
 4/13 anonim ***** válasza:
74%
Miért mentél bele párkapcsolatba egy személyiségzavaros, nárcisztikus sz.rdarabbal, miért dugsz vele rendszeresen, miért házasodtál meg vele, miért vállaltál vele gyereket, miért nem válsz el tőle (ha a gyereked ezt látja tőle, azt fogja gondolni, hogy ez a normális, és ő is jó eséllyel ilyen lesz)?
máj. 15. 09:51
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
Vele vagy, tehát neked megfelel szóval ne rinyálj.
máj. 15. 09:58
 6/13 anonim ***** válasza:
100%

Jé, házas lett az exem? :D

Nem véletlenül exem. Ahogy olvastalak, egyből az ugrott be, hogy ez annyira rá vall, pont ezt csinálta volna, ha lett volna gyerekünk.

Látatlanul, saját tapasztalatból én azt mondanám, hogy hagyd ott.

máj. 15. 10:01
 7/13 anonim ***** válasza:
100%

Megsértődött. Hát egyem meg az érzékeny kis lelkét.

Te amúgy normális vagy?

Ha már ilyen szolgalelkű bárgyú kis nő vagy, legalább a gyereket ne nyomorítsd meg, hogy kiteszed a zsarnok fszkalap apjának. Válj el tőle és szabadítsd meg az ártatlan gyereket ettől a majomtól.

máj. 15. 10:01
 8/13 anonim ***** válasza:
100%
Bocs, de azért csinálja, mert megengeded neki. Amúgy nem tudsz magad és a gyereked mellett kiállítás, nem fog változni semmi.
máj. 15. 10:12
 9/13 anonim ***** válasza:
100%

"Minek jó ez a folytonos kötekedés, konroll,más idejének beosztása?"

Én meg azt kérdezném, minek jó ilyen emberrel párkapcsolatban élni.

máj. 15. 10:40
 10/13 anonim ***** válasza:
100%

#4 Ha nem tudod, hogy mit jelent a nárcisztikus szó, akkor ne használd. Értem én, hogy manapság ez egy divatszó lett, de ha tudnád milyen állapotok mennek egy ilyen ember mellett, eszedbe sem jutna ezt használni.

Habár a Kérdező helyzete sem túl rózsás, még mindig jobb, mintha a párja nárcisztikus személyiségzavarban szenvedne. Az egy teljesen másik szint. Már az is ezt bizonyítja, hogy a Kérdező egyáltalán képes róla beszélni, mert nem fél attól, hogy ezért később érzelmileg és/vagy testileg bántalmazzák miatta.

Egyébként a témához hozzászólva: Értesd meg a férjeddel, hogy ez nem normális, amit csinál. Ha nem képes megérteni, akkor a saját és gyermeked érdekében el kell költöznötök, mert ez nem normális, hogy szolgaként kezel titeket.

máj. 15. 11:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!