Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az hogyan kezelhető, ha valaki nem szereti a párja szüleit?

Figyelt kérdés
Szerintem elég sok ember lehet, aki ilyen helyzetben van, nem hiába van annyi anyós vicc. Én kapásból tudnék mondani elég sokat, ahol tudom, hogy utálják egymást. Ilyen esetekben szerintetek mi az ami elvárható? Hogy az illető menjen többnyire egyedül a szüleihez? Vagy próbáljanak úgy tenni, mintha nem lenne gond? Régen ez biztos fontosabb volt, ma úgy eléggé lazultak ezek a generációk közti kapcsolatok, de valahol mégis kell, sokkal jobb, ha van egyfajta összhang.

tegnap 18:15
 1/5 anonim ***** válasza:
65%
Jobb a békesség. Menjen egyedül.
tegnap 18:22
 2/5 anonim ***** válasza:
79%
Az utálat egy állapot úgyhogy ha akarják lehet belőle kihozni tiszteletet, sőt szeretetet egymás iránt.
tegnap 18:29
 3/5 anonim ***** válasza:
65%

Szeretet sosem lesz. De felnőtt emberek, a minimum amit mindkét féltől elvárható, az az udvarias, nyugodt hangnem. Azt a pár órát, amíg feltétlenül muszáj, tudják egymást elviselni, tudjanak kulturáltan viselkedni. (Esküvők, ballagás, karácsonyi vacsora, keresztelők, stb.)

Jópofizni nem kell összejárni.

tegnap 18:34
 4/5 anonim ***** válasza:
Exem konkrétan szét akarta az amúgy sem túl combos szülő gyermek kapcsolatomat verni szüleimmel, ő így próbálta kezelni xd.
tegnap 20:34
 5/5 anonim ***** válasza:
Megmondani hogy nem akarod latni a szuleit, ha megy akkor egyedul menjen.
tegnap 23:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!