Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan legyek nőiesebb?

Figyelt kérdés
Nem külsőre, azzal nincs baj. Tudom, hogy hülye kérdés, de én részben gyerekkori ,részben későbbi dolgok miatt és lehet részben eleve ilyennek születtem(?) nem igazán nőiesen viselkedek, nincs meg ez a tiszta feminin energiám. Pl. Túl önálló és határozott vagyok, nem személy hanem feladat orientált vagyok, nem kérek segítséget csak ha már extrém muszáj, nem érzelgősködök eléggé (itt jön be a feladat orientáltság) ezt értsétek úgy, hogy pl csinálni kellene valamit és a barátom kiakad stressz, fáradtság miatt vagy bejön neki egy erzelmi szál, akkor legszivesebben megmondanám neki, hogy fejezze be a hisztit és csinálja amit kell. De ez nem hiszti én is tudom, csak úgy érzem ez a viselkedés hátráltató de nem tudok odaállni egy jó női támogató energiával (nem is igazán tudom hogyan kellene). Vagy felhúzza magát valamin és akkor vagy én is felhúzom magam vagy nyugodt vagyok de nem tudom lenyugtatni őt, nincs eszközöm hozzá. Adnátok tippeteket ti hogy csináljátok, hogy élitek az életeteket nőiesen? Arra gondoltam megpróbálok "erővel" be építeni elemeket az életembe hátha rákapok vagy valahogy a magaménak érzem idővel és sikerül változnom.
tegnap 20:37
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Ott kezdődik a dolog, hogy férfit kell választani magad mellé.Ha férfi mellett lennél, mindez természetesen jönne.

Én is kénytelen voltam mindig a faszi lenni, mikor egy csicska volt mellettem.

tegnap 20:44
 2/4 anonim ***** válasza:

Én ugyanilyen vagyok mint te, és én is azt érzem, hogy nem vagyok elég nöies. Nálam még hozzájön az is, hogy itthon is én hordom a nadrágot.

De én azt gondolom, hogy mindenkinek van egy stílusa, egy karaktere, ami olyan, amilyen. Ez tesz minket egyedivé. Szerintem ezen csak eröszakkal tudsz változtatni, de az már nem te lennél.

tegnap 20:45
 3/4 anonim ***** válasza:

Egyutt erzek veled...

Nekem annyit sikerult elernem h noi korokbe jartam es figyeltem mas noket. Mitol lesz o no. Aztan probaltam utanozni ezeket a mintakat es hat volt ami tragikus volt. Nagyon messze volt tolem. Es volt amit sikerrel alkalmaztam. Es igy be is epitettem magamnak.

Pl visszavettem a feladat orientaltsagbol. Mert elsore megneztem h nekem jol esik e ami a feladat. Ha nem akkor hatra soroltam. Figyelmtem magam mi az amitol noiesnek erzem magam. Mitol lett ilyen erzesem. Sok aprosag javult. Pl kevesbe vagyok kritikus. Tamogatobb lettem. Hagyom a masikat is vezetni iranyitani. Neha teljesen elengedem a gyeplot. Nehez nagyon nehez de pici apro lepesekben azert ugy erzem sikerul noiesebnek lennem.

tegnap 21:01
 4/4 anonim ***** válasza:
Ne változtass semmit, neked ilyen a személyiséged: tuti van, akinek így tetszenél:).
tegnap 21:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!