Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan legyek nőiesebb?

Ott kezdődik a dolog, hogy férfit kell választani magad mellé.Ha férfi mellett lennél, mindez természetesen jönne.
Én is kénytelen voltam mindig a faszi lenni, mikor egy csicska volt mellettem.

Én ugyanilyen vagyok mint te, és én is azt érzem, hogy nem vagyok elég nöies. Nálam még hozzájön az is, hogy itthon is én hordom a nadrágot.
De én azt gondolom, hogy mindenkinek van egy stílusa, egy karaktere, ami olyan, amilyen. Ez tesz minket egyedivé. Szerintem ezen csak eröszakkal tudsz változtatni, de az már nem te lennél.

Egyutt erzek veled...
Nekem annyit sikerult elernem h noi korokbe jartam es figyeltem mas noket. Mitol lesz o no. Aztan probaltam utanozni ezeket a mintakat es hat volt ami tragikus volt. Nagyon messze volt tolem. Es volt amit sikerrel alkalmaztam. Es igy be is epitettem magamnak.
Pl visszavettem a feladat orientaltsagbol. Mert elsore megneztem h nekem jol esik e ami a feladat. Ha nem akkor hatra soroltam. Figyelmtem magam mi az amitol noiesnek erzem magam. Mitol lett ilyen erzesem. Sok aprosag javult. Pl kevesbe vagyok kritikus. Tamogatobb lettem. Hagyom a masikat is vezetni iranyitani. Neha teljesen elengedem a gyeplot. Nehez nagyon nehez de pici apro lepesekben azert ugy erzem sikerul noiesebnek lennem.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!