Feleségem munkanélkülinek titulál?
Állandóan ordítja a szomszédok, barátok elött, hogy takarodj el dolgozni te munkanélküli. Azt kell tudni, hogy én szezonokat dolgozom külföldön, összesen 6 hónapot. Kemény a munka, de ha összeadom és lebontom 12 hónapra, így is többet keresek mint a feleségem. Nem kétszer annyit, de majdnem. Viszont amikor nem vagyok kint, akkor van nekem a szabadidőm, mert ha munka van, akkor se éjjelen-se nappalom, se hétvégém. Ilyenkor néha elmegyek egy moziba, most eljárok bicózni, kondiba megyek, haverokkal találkozok. Fontos, hogy miután elvittem iskolába a gyerekeket és azelőtt végzek hogy mennék értük. Illetve miután a takarítást és ház körüli munkákat megcsináltam. Holnap mentem volna a Balatonhoz túrázni de veszekedés lett. Mert én a teraszon ülök, nyomkodom a telefonom, amíg ő dolgozik 8-17-ig, home officeban. És ordibálja “takarodj el dolgozni”. Vannak akik emiatt azt hiszik, hogy ő a kenyérkereső, én meg munkanélküli vagyok. Főleg a szomszédok. A házat is amiben lakunk úgy vettük, hogy én eladtam a lakásomat, illetve az örökölt nagyszülői házat. A feleségem 4 millió forintnyi bútort és gépet fizetett bele. A ház 80 millió forint volt amúgy. Mindenki mellette áll ki, panaszkodik a szomszédoknak, barátnőknek, mind azt mondja el kéne mennen dolgozni. Mert ez így szégyen.
Tegnapi napom: gyerekeket elvittem iskolába, elmentem bevásárolni, hazaérve előkészítettem festésre az egyik szobát (glettelés, letakarás), utána kaja, majd fűnyírás. Mielőtt mentem a suliba értük, leültem a tv 1 elé órát “fifázni”. A feleségem ezt úgy dekódolta, hogy én nem dolgozok, csak játszom a psen egész nap. Holnap kifestettem volna, aztán irány egy kis túra.
Szerintetek is 6 hónap 0-24 munka után - közös kassza mellett amit a feleségem kezel, magamnak még egy telefont se veszek csak ha meg van beszélve - el kellene mennek itthon is 8-17-ig dolgozni? Pont emiatt is vagyok külföldön, hogy ennyit keressek, itthon ez 2 munkahellyel menne csak. Még a VB-t se nézem, mert balhé van amiatt is, mivel én egész nap pihenek, ezért én intézem este a gyerekeket minden nap. Ő keményen dolgozik, fáradt, ezért 21:00-kor elmegy aludni.

válasza:A gyerekek miatt. Ha elválnánk, ő megmondta, hogy megy vissza Erdélybe, a gyerekeket is viszi, mert neki ott vannak a rokonai, itt senkije. 8 óra oda - 8 óra vissza. Láthatásom lenne, azt nem akadályozná, csak a 16 órás utazás … Vagy költözhetnék én a keleti határra, de onnan is 3-3 óra.
Ezért nem veszekedem!

válasza:Fizesd vissza a pénzét kapja meg a kredencet aztán húzzon el.
Nem tisztel nem szeret.
" És ordibálja “takarodj el dolgozni”. Vannak akik emiatt azt hiszik, hogy ő a kenyérkereső, én meg munkanélküli vagyok. Főleg a szomszédok. "
a szomszédoknak nyílván feltűnik hogy nem vagy otthon fél évet de lehet tudnak valami mást is hogy ki az aki olyankor beáll a kocsid helyére.
érted ugye?
engem nem az érdekelne hogy mit gondol a juli néni hanem az én önérzetemet sértené ezzel és kib.sznám mint macskát szarni. Aztán mehet a 300.000 fizetésével ahova akar.

válasza:Legalább kicsik a gyerekek?
és mindig ilyen volt a csaj?
amúgy van egy ötletem menj el nyaralni egyedül! esetleg a agyerekekkel. Aztán ha kérdezi Őt miért nem viszed akkor elmondanám hogy ezzel a viselkedésével nem vívta ki a szeretetet és nem akarod tovább hallgatni.
Vagy változtat vagy akkor menjen a havasokba és ölelgesse a medve.

válasza:Kérdezd meg nagyon komolyan, hogy jobb lenne-e neki, ha nem mennél külföldre dolgozni, hanem itthon maradnál és egész évben dolgoznál fele pénzért.
Vajon miért szid és kiabál mások előtt?
Még az is lehet, hogy azzal, hogy fél évig alig találkoztok, nagyon eltávolodtatok egymástól.

válasza:3# Mekkorák a kölykök? Szar ügy ez, ki tud veled szúrni. Kihúztam 14 éves korukig az utolsó 3 év volt a legszarabb. Nem kockáztattam a jogi hercehurcát. 14 fölött a gyerek önállóan dönt kivel marad.
F59
Kv

válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Anyagilag nem szorulunk rá, hogy dolgozzon, engem inkább az zavar, hogy ennyire nincs előtte perspektíva, kitalál minden kifogást a munkával kapcsolatban (stresszes, mi van akkor, ha rossz a főnök stb. valós félelmek, de ilyen az élet, mindig lesznek benne kihívások)....
Tudtatok félretenni belőle vagy épphogy kijöttetek belőle? A párotok hamar talált újra munkát? Hogy éltétek meg azt az időszakot? Csak azért kérdezem,mert mi pont ilyen helyzetben leszünk,mert 2 hét múlva megszűnik a munkahelyem és most nagyban keresgélek új...
Az új feleségének jó a fizetése, abból kipótolhatnák.
Én most az vagyok, állandóan interjúkra járok, bármit elvállalok, plusz viszem a háztartást, de úgy érzem, egyenlő azzal, mintha egész nap szétvetett lábakkal a kanapén vakargatnám. Mert pénzt egyik se hoz. Nem veszek magamnak semmit. Nemhogy ruhát, még egy csokit se...
Mire fordítotok nagyobb összeget?
Átlagos család, két okos, értelmes, tehetséges, nagyon jól haladó gyerekekkel. A jelenleg negyvenes, diplomás szülők, házasság, ill. a gyermekszületés előtti terminusban alkalmanként kedvelték, ill. kipróbálták a csoport-szexet, komoly intimkultúrával rendelkeznek....
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!