Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyenek azok a "rossz" fiú / "jó" fiú típusok?
gondoltam ideje már végre akkor tisztázni a dolgot :P
mert hát pl magamat se tudom milyen kategóriába rakjam :D:D
mitől esnek a fiúk egyik vagy másik kategóriába
mert pl az otthon ülő semmibe benne nem levő lenne a jó fiú? mert szerintem az szimplán unalmas/hülye xD
ja igen csak ez a két típus van? :O
amúgy fiú vagyok szóval első sorban lányokat kérdek :)

látom ti se nagyon tudjátok megfogalmazni :)
gondoltam ha már 1 lánynak rossz fiúk jönnek be vagy a jó fiúk
akkor csak megtudja fogalmazni mit ért alatta :)

Az embernek szüksége van arra, hogy kategorizálhasson dolgokat, hiszen csak így képes értelmezni a világot.
Pedig ha csak nem az ember által kreált dolgokat nézzük, akkor bizony csak felületesen tekintve lehet bármit is kategorizálni.
Ebből kiindulva:
- Jó fiú = kedves, romantikus, gyerekeid lesznek tőle
- Rossz fiú = beképzelt, tapló, összetöri a szíved

"akkor a lányok többsége miért Őket választja?:O"
Azért, mert nem csak a felsorolt jellemhibákból állnak. És nem mellesleg, azért, mert egy lány életében az adott srác rosszfiú, még nem jelenti azt, hogy egy másik lány életében nem Ő lesz a jó fiú.
Senkinek a fején nem díszeleg ott egy terméknév, amiből meg lehet állapítani, hogy egy esetleges kapcsolat esetén milyen hatással lesz a mi életünkre az illető.

"mi meg azt akarjuk, h elérjük azt, h miattunk megváltozzon és velünk másképp bánjon..vagy sokat járnak bulzni, cigiznek, drogoznak...."
hát én szoktam cigizni meg füvezni haverokkal (azért nem mindig) meg bulizgatunk is
hehe akkor én rossz fiú vagyok xD

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!