Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok! Ti mennyi idő után szerettek bele egy csajba? (Vagy tudtok úgy is valakivel élni több évig, hogy nem vagytok szerelmesek belé? )
Volt már néhány kapcsolatom (28F) és valószínűleg ez személyenként változó, úgyhogy csak a saját álláspontomról tudok nyilatkozni.
Az első fázis a vonzalom, érdeklődés egymás megismerése ez nálam eltart 1-2-3 hónapig.
Az első fázis végén vagy kialakul bennem az érzelmi kötődés, vagy nem.
Amennyiben kialakul elkezd foglalkoztatni a közös jövőkép, kapcsolatépítés, az érzelmek elmélyülnek és leszáll az általad említett "rózsaszín köd" azaz beleszeretek az illetőbe.
A kérdés második részére válaszom egyértelműen nem. Érzelem nélkül nem tudom elképzelni, hogy együtt legyek valakivel, mert annak nincs semmi értelme, csak időpocsékolás.
Volt egy kapcsolatom, 1év járás után lettem a lányba szerelmes, ő az 1 év alatt is szeretett.
Aztán utána éltünk boldogan, de fél évre rá ő lassan kiszeretett belőlem.
Ezután még egy rövidke idő kelett és mondhatni elég durván és megalázóan hagyott el.
É
Én nem kaptam meg tőle az esélyt....
(09 54-es voltam csak a vége lemaradt sorry)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!