Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ti hogyan kezelnétek ezt?
Tudom/érzem, hogy a barátom nem elégedett velem, vagyis a testemmel.
Amikor megismerkedtünk, tökéletes alakom volt. Az elmúlt két évben viszont az életmódbeli változások miatt az edzések száma lecsökkent rendesen, és kicsit eltunyultam, sőt, felszedtem két kilót (most 160 cm, és 51 kg vagyok, még így se túlsúlyos...)
Én sem vagyok teljesen elégedett magammal, de mégsem érzem tragédiának a történteket. Ő viszont mindig hangsúlyozza, hogy milyen fontos, hogy sokat sportoljak.. Már nagyon unom, de ha visszavágok, megkapom, hogy csak az egészségem érdekében...Mert hogy a mozgás mindig fontos..
Nem eget verő probléma, nem fog emiatt tönkremenni a kapcsolatunk, de mégis, hogyan kezeljem ezt?
23/L
Hmm:)
Mintha a barátnőm írta volna,csak ő 10 centivel magasabb meg 5 kilóval több,de a többi stimmel.
Igenis fontos a sport a jobb alak és az egészség érdekében:D.
a külsőről annyit:
mindig bénább nőkkel lépnek a pasik félre....
szerintem beszéld meg vele, de ne úgy, hogy visszavágsz, hogy te is mozogj, meg neked is van hasad... hanem értelmesen, hogy tudod, hogy igaza van, de ha egyszer nem fér bele az életedbe a heti 5x-i mozgás, akkor nem fér bele. én ha sokat piszkálna a barátom az alakom miatt, akkor valószínűleg rövid időn belül megválnék tőle...
találni olyan férfit, aki önmagadért szeret, és nem azért, mert tökéletes az alakod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!