Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális lányokat hol találhat az ember?
ez a kérdés engem is érdekelne
egyet értek veled nagyon nehéz manapság normális lányokkal ismerkedni személyesen menne az ismerkedés de nem is látni olyan lányt sehol akivel komolyabbat ellehetne képzelni
neten sem lehet már igazán mert az össze erre kitalált oldalt ellepték a nagyképű barmok és a rib@ancok
20F
Ugyanezt a kérdést fel lehetne tenni úgy is, hogy a lányok szócskát kicseréljük a férfiakra.
Az a helyzet, hogy a menőknek áll a világ, legyen szó plázacicáról vagy egy beképzelt öntelt hólyagról.
Ez a kérdés engem is érdekelne.
Marad az egyetem/főiskola/suli/könyvtár/munkahely stb.
Nem nem szégyen ha valaki normális és nem minden nőnek kell kigyúrt ember.
mintha csak én tettem volna fel ezt a kérdést... már megőrülök lassan!
18/F
egyet értek Sonata90el
...
- én nem rég ismertem meg egy olyan lányt akiről biztosan tudom , hogy elfogadna de sajnos barátja van akit nagyon szeret.....
és én ekkor meg-nagyobbat zuhantam mert rádöbbentem , hogy mar foglalt a "fehér-holló" akit találtam .....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!