Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan csináljam, h észrevegyenek?
lol..ha tudnám..
amúgy keresd azokat a hobbykat amit ők is csinálnak, néha menj el velük bulizni, de ne nyomulj nagyon, várd hogy ők is hívjanak..
ebben a helyzetben voltam én is.
vagyis vagyok. De én nem szeretnék kitörni semmi kedvem nincs valóvilágozni meg értelmetlen és hülye dolgokról diskurálni. Hagyjanak csak békén engem.
Őszintén minek akarsz változni?
Érdekes az a helyzet amibe bele kerültél, de pontosan mit értesz az a alatt hogy sehová nem tartozol? Egész végig az osztályban egyedül vagy, és hozzád sem szólnak?
Megírnám a választ a kérdésedre de többiek helyez közel már válaszoltak.
Amúgy Én is ezzel a problémával küszködök, végzős vagyok egy gimiben és a saját elzárkózásom és félénkségem (inkább beszariság) miatt alakultak ki nélkülem a klikkek bár annyi szerencsém volt, hogy 3 embert már korábbról ismertem így nem szeparálódtam el teljesen az osztály közösségtől. Most kb. azon a szintem vagyok, hogy vannak a klikkek (bár szinte az egész osztály olyan mint egy nagy klikkesedés, mindenki jóban van mindenkivel) Én meg szinte mindegyikhez épp annyira tartozok, hogy sulin kívül még épp nem tartják velem a kapcsolatot, sajnos. Akiket régebbről ismerek azok sem :( és magányos vagyok... sajnos már kialakult egy kis kép a fejükben amiben Én nem tartozom és amibe nagyon nehéz lenne bele kerülni hiába fejlődött a személyiségem jó irányba, de majd remélem azért más hogy lesz az egyetemen...
U.i: bocs az offolásért de jó érzés volt kiírni magamból úgy hogy nem is tudjátok, hogy ki vagyok és fordítva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!