A barátom legjobb barátja lány, ráadásul majdnem 2 évig a barátom szerelmes volt a csajba. Zavar, jogosan?

válasza:

válasza:

válasza:Szoktam beszélni a volt feleségemmel. A válásom után megismertem nem kevés lányt. Sokkal barátságban vagyok, van közös hobbink, szoktunk együtt eljárni.
A barátnőmet ez nem zavarja. Nekem sem probléma, hogy rendszeresen találkozik a gyerekei apjával.

válasza:Mennyi idősek vagytok?
(...voltatok 2011-ben..?..)
Kapcsolódó kérdések:
Amikor kettesbe vagyunk kis híján elalszik. A többi barátjával meg mindig jól érzi magát. Azt mondja, hogy velem is. Meg, hogy én vagyok a legfontosabb neki. De én nem tudom elhinni, hogy őt nem zavarja. Engem nagyon zavar és mindig felidegelem magam ha ere gondolok....
Pár hónapja ismerjük egymást a sráccal, nagyon jó barátok lettünk, szinte mindent megosztunk egymással és ezt mások is észrevették körülöttünk. Egyszer ő már bevallotta, hogy többet érez, de akkor számomra még csak barát volt. Azóta vhogy én is beleszerettem és úgy...
Nemjobb akkormár inkább az óvszer?
És nincs esetleg olyan hely ami kifejezetten tiniknek van?
Eddig még csak egy krémet írt fel rá az orvos, de nem használt semmit. Olvastam, hogy dermabráziós kezeléssel ilyen bőr hibákat meg lehet szüntetni, de nem tudom... nem hiszem. Pár hónapja lett ilyen.
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!