Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A barátom legjobb barátja...

A barátom legjobb barátja lány, ráadásul majdnem 2 évig a barátom szerelmes volt a csajba. Zavar, jogosan?

Figyelt kérdés
2011. okt. 21. 23:05
 1/6 anonim ***** válasza:
62%
Nem, nem jogosan.
2011. okt. 21. 23:09
 2/6 anonim ***** válasza:
77%
Ha nincs köztük semmi, nem jogos a félelmed.
2011. okt. 22. 00:15
 3/6 anonim ***** válasza:
61%
Miért lenne jogos? Most ő is hisztizzen azon, h te szerettél előte valakit akivel még jóba is vagy? Ha nekem cirkuszolnál kiraknálak azt csinálj amit akarsz. Ovis szinvonal. Nőlj fel egy kapcsolathoz, vagy barbizz még pár évet.
2011. okt. 22. 05:00
 4/6 anonim ***** válasza:
87%

Szoktam beszélni a volt feleségemmel. A válásom után megismertem nem kevés lányt. Sokkal barátságban vagyok, van közös hobbink, szoktunk együtt eljárni.

A barátnőmet ez nem zavarja. Nekem sem probléma, hogy rendszeresen találkozik a gyerekei apjával.

2011. okt. 22. 08:43
 5/6 anonim válasza:
47%
Jogos.
2015. szept. 12. 07:06
 6/6 Kistál_és_a_bor ***** válasza:

Mennyi idősek vagytok?

(...voltatok 2011-ben..?..)

2021. júl. 25. 06:43

Kapcsolódó kérdések:

A legjobb barátom nem tud velem kettesben önmaga lenni. Ez engem nagyon zavar. Mit csináljak? 16/f

Amikor kettesbe vagyunk kis híján elalszik. A többi barátjával meg mindig jól érzi magát. Azt mondja, hogy velem is. Meg, hogy én vagyok a legfontosabb neki. De én nem tudom elhinni, hogy őt nem zavarja. Engem nagyon zavar és mindig felidegelem magam ha ere gondolok....

Beleszerettem a legjobb barátomba, de zavar 1-2 dolog. Szerintetek mi lenne a helyes ezügyben?

Pár hónapja ismerjük egymást a sráccal, nagyon jó barátok lettünk, szinte mindent megosztunk egymással és ezt mások is észrevették körülöttünk. Egyszer ő már bevallotta, hogy többet érez, de akkor számomra még csak barát volt. Azóta vhogy én is beleszerettem és úgy...

Melyik megoldás a legjobb a problémámra? A karomon a bőrömön foltok találhatók. Olyan mintha piszkos lenne. Nagyon zavar.

Eddig még csak egy krémet írt fel rá az orvos, de nem használt semmit. Olvastam, hogy dermabráziós kezeléssel ilyen bőr hibákat meg lehet szüntetni, de nem tudom... nem hiszem. Pár hónapja lett ilyen.

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!