Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok és nők! Nektek melyik típusú férfi jön be?
Figyelt kérdés
1 . [link]
2 . [link]
3. [link]
4. [link]
5. [link]
6 . [link]
7. [link]
8. [link]
9. [link]
10 . [link]
2011. dec. 10. 19:32
61/67 anonim válasza:
ma 09:20
ha kifejted hogy miért akkor majd lehet hogy megfontolom...csak én képes voltam leírni a véleményemet is és megmagyarázni, h miért gondolom így..:)
62/67 anonim válasza:
ma 09:25
ha ne mond hogy ha összeszámolnánk nem lenne egy lány akire a legtöbben szavaztak...ugyanmár:)
itt is több lány linkelt más pasit is. nem értem mit kell ezen kiakadni...miért fáj nektek hogy a lányoknak az a típusú férfi jön be...ez volt a kérdés nem?
63/67 anonim válasza:
á csak hát ahelyett, h töketlenkednének, a sarkukra állhatnának, de persze könnyebb vernyákolni, mint tenni is valamit... :D
64/67 anonim válasza:
Én a sarkamra állok basszki, csak akkor ne utasíccsá vissza a külsőm miatt kiasanyám. Mert akkor xart sem ér a sarkamraállás.
65/67 anonim válasza:
tudod nem a kinézeted miatt utasítanék vissza egy olyan pasit, mint te. ha olyan a gondolkodásmódja, mint neked, akkor lehet akár George Clooney is, akkor se kéne, ha utánam dobnák. És ez nagy szó. Úgyhogy kicsit változtathatnál a hozzáállásodon, mert így soha nem fognak szóba állni veled a nők.
67/67 anonim válasza:
waww :D a második e kedvencem!! :*
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!