Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan vidítsak fel egy lányt?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan vidítsak fel egy lányt?

Figyelt kérdés
Van egy lány ismerősöm akit nemrég ismertem meg, de szegény mindig rosszkedvű. Sokat vagyunk együtt de szeretném ha többet mosolyogna. Főleg lányokat kérdezek. Titeket mivel tehet boldoggá egy fiú ha szomorúak vagytok?
2011. dec. 28. 17:56
 1/6 anonim ***** válasza:
Mitől szomorú?
2011. dec. 28. 17:58
 2/6 anonim válasza:
csoki, csoki...ja és itasd le!!!!!!
2011. dec. 28. 18:02
 3/6 anonim ***** válasza:
Hát,ha kedves vagy vele,vagy ha szépeket mondasz neki...vagy vegyél virágot neki. Egy szál rózsával az egész napját feldobod. Vagy bele a közepébe és beszéltesd ki belőle a problémáját.
2011. dec. 28. 18:02
 4/6 anonim ***** válasza:
De a csoki is jó ötlet...
2011. dec. 28. 18:03
 5/6 anonim válasza:
Csak egyszerűen mond meg neki.hogy szereted.
2011. dec. 28. 18:22
 6/6 A kérdező kommentje:

Köszönöm ez eddigi válaszokat!

Bár nem tudom a csoki mennyire segít majd szegény családi problémáin. Meg nem adhatok neki csokit minden nap mert elhízik... Arra gondoltam megtanulok zsonglőrködni :D

2011. dec. 28. 20:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!