Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párom börtönviselt. Nem tudom mit tegyek. Szerintetek?
Titkolta egy darabig, aztán egyik nap mondta, hogy beszélni szeretne velem és nehezen, de elmondta. Nem tudtam, hogy mit mondjak erre úgyhogy azt mondtam, hogy adjon időt. Szakítottam vele, nagyon rosszul esett neki. Amúgy 3 évig voltunk együtt. Könyörgött nekem nem is egyszer, hogy adjak neki esélyt mert szeret és velem akar élni, hihetetlen volt számomra, hogy könyörög és ilyen érzékeny lett mert ezek előtt nem volt ilyen. Igazából nem volt okom kidobni őt, ha az ő szemszögéből nézem akkor lehet, hogy én sem tudtam volna egyből elmondani, viszont rosszul esett hogy ilyen sokáig nem szólt. Mondtam neki, hogy mondjon el mindent magáról. Nem volt semmi komolyabb dolog ezen kívül. Ő még mindig szeretné, hogy béküljek ki vele de kicsit bizonytalan vagyok. Ezek után sokan azt mondják, hogy ne menjek vissza, de érdekes, hogy mielőtt kiderült a dolog senki nem mondott semmi rosszat és remélték, hogy sokáig együtt leszünk. Szívem szerint visszamennék hozzá de a családom és a barátaim nem szeretnék. Nem tudom mit csináljak. Vállalta a büntetést, becsületesen, gond nélkül letöltötte az idejét testi sértés miatt, ami nem teljesen az ő hibája volt. Tehát ne egy agresszív sorozatgyilkosra gondoljatok. Mellesleg elég nyugodt, szeretnivaló embernek ismertem meg.
Bántani nem bántana, ugyanis lett volna rá oka de nem tette, még csak nem is kiabált csak nyugodtan megkérdezte, hogy mire volt jó. Ebbe most ne menjünk bele. Egyébként nem sűrűn hallottam kiabálni sem. Igazából szeretem, de szeretnék tőletek tanácsot kérni, ha lehet!
28/F
26/L
Most írtad le, hogy semmi kifogásod nincs ellene, csak az hogy nem mondta el előbb.
Ezek után mi ítélkezzünk, hogy könnyebb legyen nem visszafogadni ?
Három év alatt kiismerted és szeretted, mellesleg ha nem mondja el most akkor azóta is boldog lennél vele, ezen azért gondolkozz el.
Jó ember?
Nincsenek jó vagy rossz emberek, csak jó vagy rossz döntések!
Nézd, csak annyit tudok mondani erre, hogy az előítéletek rabja vagy. Érdekes, amíg nem tudtál róla meg egy olyan dolgot, ami a társadalom által elítélendő semmi gond nem volt vele, amint megtudtad szakítottál. Tény, de részemről elhanyagolható tény, hogy 3 év után mondta el, de amint írtad az indoka meg volt rá. Nem könnyű még neki sem egy ilyen dologgal megbirkózni, és tartott attól, ha elmondja annak akit szeret, a másik dobja őt, és lássuk be a félelme jogos volt és be is következett.
Tiszteletre méltó dolog, hogy megosztotta veled (ebből gondolnám, hogy 3 év után azért mondja el, mert hosszabb távra tervez és ne később legyen bonyodalom, vagyis ne úgy kényszerítsen bele esetleg egy házasságba, hogy nem tudsz az előéletéről)
Mindenki megbotlik, mindenki hibázik és mindenkinek kellene legyen még egy esélye, bármit rontott el. Mint írtad nem sorozatgyilkosról van szó, és tisztességgel leülte a büntetését, szerintem nincs kérdés sem.
Ha szereted, ha szeretted és ha bízol benne továbbra is, nehéz nélküle az életed, akkor ne az elrontott és félrenevelt ismerősökre, barátokra, családra hallgass, akik ha meghallják, hogy börtön, akkor fújjognak.
Csak te számítasz és csak ő!!! ez a legfontosabb. Én őt választanám, ha a fenti feltételek adottak...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!