Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Menjek bele egy új kapcsolatba vagy kezdjem újra a volt barátommal?
Figyelt kérdés
2012. jún. 12. 16:46
1/13 anonim válasza:
új kapcsolat. gondolom nem véletlenül szakítottatok.
2/13 anonim válasza:
Azt elfelejtetted leírni, hogy az exed még szeret-e. Ha igen, és te is szereted őt, akkor nyilvánvaló!
3/13 anonim válasza:
Új! új! új!
Nem véletlenül írtam 3szor!:P
5/13 anonim válasza:
Hülyeség új kapcsolatba kezdeni úgy h még az exed szereted.Ne tedd meg
6/13 A kérdező kommentje:
Másfél évig voltunk együtt. Közös megegyezéssel szakítottunk. Én akkor szenvedtem miatta és pár hónap után elkezdtem randizgatni, de ő megint előkerült. Szeretem még és ő felhívott, hogy még ő is mindig szeret..
2012. jún. 12. 16:51
7/13 anonim válasza:
Aha,szóval ő az ex.
És ki a másik?
Róla mit kell tudni?
9/13 anonim válasza:
Ha mindketten változtattatok azokon a dolgokon amik miatt szakítás lett a vége elsőre, akkor megpróbálhatjátok újra. Ha nem akkor felesleges mert úgyis ugyanaz lesz a vége mint első alkalommal. Viszont akkor ne kezdj új kapcsolatba, ha a volt párodat szereted. 24/L
10/13 A kérdező kommentje:
Az új srác nagyon kedves és aranyos :)) figyel mindenre amit mondok, csinálok :)
nem vagyunk együtt, de mindig meglátogat arra a pár percre is hogy lásson
a volt barátommal meg sokat veszekedtünk.. mindketten "pihenni" szerettünk volna és rájött, hogy ő még mindig szeret
2012. jún. 12. 17:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!