Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Fiúk! Ha egy csaj nem áll be...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Ha egy csaj nem áll be a sorba, és nem éppen ugyan olyan r. banc mint a "mai" lányok többsége, akkor már nem is érdekel titeket? (lent)

Figyelt kérdés

Rám mindig azt mondják, hogy különleges, érdekes lány vagyok.

Elmegyek egy társaságba, egyből...: "fuu ez a csaj de szépen, választékosan beszél"

Nem vagyok egy stréber típus, sőt! sajnos kicsit lusta vagyok tanulni, szóval ezt nem lehet rám kenni.

De valóban, érdekel a sminken és az öltözködésen kívül más dolog is.

Amúgy ez a különcségem öltözködésben is megmutatkozik...

gondolok itt olyanra, hogy nem hordok p*csaszoknyát...stb.

Azt vettem észre, hogy a fiúk érdeklődnek irántam, mert külsőre tetszem nekik, meg beszélgetni is jól eltudok velük, viccelődni stb. ... de valahogy, mintha - legalábbis én így érzem - mikor észlelik, hogy igényem lenne a komolyabb dolgokra is, és nem vagyok az a tipikus cicababa, akkor megrémülnek, és inkább keresnek egy könnyen kapható ostoba libát.

19/L

2012. aug. 30. 17:16
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
ó bárcsak a közelemben laknál..
2012. aug. 30. 17:17
 2/11 anonim ***** válasza:
én nemribanc lányra vágyok, ez az egy biztos
2012. aug. 30. 17:17
 3/11 anonim ***** válasza:
Engem érdekelne,csak sajna erre fele ribizlik vannak
2012. aug. 30. 17:19
 4/11 anonim ***** válasza:
0%
hülyesééééég
2012. aug. 30. 17:20
 5/11 anonim ***** válasza:
95%
Az éretlen kisfiúk mindig is csak megdugni akarnak majd, ezzel erősítve önmagukat. De egy férfi... Hidd el, egy valódi pasinak te kellesz majd, nem az a rengeteg agyonhasznált attention whore!:)
2012. aug. 30. 17:20
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
Engem már csak az ilyen lányok érdekelnek, a páralkalmas ribancokat már pár éve "kinőttem". Nehogy "beribanculj", csak hogy több fiú figyeljen rád, az ilyenekből pár év múlva elhasznált libák lesznek, és a kutyának nem fognak kelleni. 22/F
2012. aug. 30. 17:21
 7/11 anonim ***** válasza:
R.banc csaj mellett csak a mű májereket látod általában, és ne bánd, hogy egyből lelépnek amikor komoly dolgokra fordítod a szót.
2012. aug. 30. 17:23
 8/11 anonim ***** válasza:
100%

nem vagyunk tesók? :D

pont ugyan ilyen vagyok én is :)

normálisan öltözködök én se veszek fel p*csaszoknyát és p*csanadrágot!!

engem egy shoppingolás nem tud lázba hozni, csajos lány vagyok ,én is szívesen beszélek másról, komolyabb dolgokról..

minden fiúnak sír a szája,hogy annyi a műlány, talán azért mert erre van igényetek,ha egy fiú se szeretné az ilyen lányokat akkor nem is lennének!! vannak kivételek,de a legtöbben a műlányokra buknak!!

egyik bnőmet a pasija ilyen mű p*csává akarta tenni,mert hogy jajj szép vagy így ,de ebbe rövid szoknyába még jobban néznél ki , ebbe a topba a melled jobb lenne, mért nem fested a hajad stb ,ott is hagyta azt a csávót!!

meg is értem!!

20/ L

2012. aug. 30. 17:34
 9/11 anonim ***** válasza:
13%
Te is egy ribanc vagy csak még nem tudsz róla
2012. aug. 30. 17:47
 10/11 anonim ***** válasza:
40%
Én speciel azért a ribancokat keresem, mert kapcsolatot nem akarok, úgyis csak azért jönne össze velem egy lány, h átverjen és kihasználjon. A ribiket pedig könnyebb megdugni.
2012. aug. 30. 17:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!