Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Ha egy csaj nem áll be a sorba, és nem éppen ugyan olyan r. banc mint a "mai" lányok többsége, akkor már nem is érdekel titeket? (lent)
Rám mindig azt mondják, hogy különleges, érdekes lány vagyok.
Elmegyek egy társaságba, egyből...: "fuu ez a csaj de szépen, választékosan beszél"
Nem vagyok egy stréber típus, sőt! sajnos kicsit lusta vagyok tanulni, szóval ezt nem lehet rám kenni.
De valóban, érdekel a sminken és az öltözködésen kívül más dolog is.
Amúgy ez a különcségem öltözködésben is megmutatkozik...
gondolok itt olyanra, hogy nem hordok p*csaszoknyát...stb.
Azt vettem észre, hogy a fiúk érdeklődnek irántam, mert külsőre tetszem nekik, meg beszélgetni is jól eltudok velük, viccelődni stb. ... de valahogy, mintha - legalábbis én így érzem - mikor észlelik, hogy igényem lenne a komolyabb dolgokra is, és nem vagyok az a tipikus cicababa, akkor megrémülnek, és inkább keresnek egy könnyen kapható ostoba libát.
19/L
nem vagyunk tesók? :D
pont ugyan ilyen vagyok én is :)
normálisan öltözködök én se veszek fel p*csaszoknyát és p*csanadrágot!!
engem egy shoppingolás nem tud lázba hozni, csajos lány vagyok ,én is szívesen beszélek másról, komolyabb dolgokról..
minden fiúnak sír a szája,hogy annyi a műlány, talán azért mert erre van igényetek,ha egy fiú se szeretné az ilyen lányokat akkor nem is lennének!! vannak kivételek,de a legtöbben a műlányokra buknak!!
egyik bnőmet a pasija ilyen mű p*csává akarta tenni,mert hogy jajj szép vagy így ,de ebbe rövid szoknyába még jobban néznél ki , ebbe a topba a melled jobb lenne, mért nem fested a hajad stb ,ott is hagyta azt a csávót!!
meg is értem!!
20/ L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!