Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért gyötri magát sok férfi,...

Miért gyötri magát sok férfi, fiú a body building termekben, ha egy olyan szép és (gondolom) igényes nőnek, mint Shakira, megfelel egy ilyen, viszonylag vékony karú férfi?

Figyelt kérdés

[link]

[link]

2012. szept. 1. 08:45
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
43%
Mert nekem nem jöbe Sákira'...
2012. szept. 1. 08:49
 2/21 anonim ***** válasza:
11%
Mert divat. Ők pedig birkák, akik követik azt.
2012. szept. 1. 08:58
 3/21 ASOT ***** válasza:
100%

1. Shakira engem nem érdekel.

2. Attól h Shakirának ez tetszik az nem jelenti azt h a többi fél milliárd nőnek is az tetszik.

2012. szept. 1. 09:00
 4/21 anonim ***** válasza:
55%
Shakira mióta etalon? Meg gondolom a fszi vérgazdag, úgyhogy nem kell izom...
2012. szept. 1. 09:06
 5/21 anonim ***** válasza:
100%
Annyit még hozzáfűznék, hogy attól még bejöhet Shakirának is a kigyúrt férfi, mert most pont nem egy kigyúrttal van együtt...
2012. szept. 1. 09:09
 6/21 anonim ***** válasza:
37%
Mert sajnos 165cm-vel és 52kg-vaól meg a képen látható csávónál is vékonyabb karral még a kutyának sem kellenék. Igaz pénzem nincs kondira, se szerekre, de itthon edzek, ahogy tudok.
2012. szept. 2. 00:45
 7/21 anonim ***** válasza:
11%
Nagyon helyes fiú:) nekem is ők jönnek be mármint az ilyenek mint a képen:) a barátom most kezd el gyúrni hiába mondtam neki h ne ne mert nm tetszik.de majd meglátjuk mi lesz belőle...
2012. szept. 3. 16:14
 8/21 anonim ***** válasza:
32%
mekkora baromság:D szted azon múlik minden h kinek mekkora a karja???? :DDD omg ez elég siralmas hozzáállás:D
2012. szept. 3. 16:16
 9/21 anonim ***** válasza:

6. válaszolót megértem.

166 / F

2012. szept. 3. 16:20
 10/21 anonim ***** válasza:
0%
nyafogni azt bezzeg tudtok:D
2012. szept. 3. 16:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Művészek, tudósok, igényes emberek: ti hol próbáljátok megismerni a társatokat?

Nem az alkalmi partnereket, hanem a társatokat az életre. Egyszerűen nem jövök rá, hogy hol bújkálnak a megfelelő férfiak a 30-as, 40-es korosztályban. Vagy már tényleg elkeltek mind...?

Győrben melyek az igényes, színvonalasabb szórakozóhelyek?

Ahová normálisabb emberek járnak, rendes srácok vannak...:)

Ez beteges? Mit tegyek?

16 éves lány vagyok, eddig nem volt barátom. Sajna van egy rettentő tulajdonságom: Külső alapján ítélek. Volt arra lehetőség hogy barátom legyen, nem is egy, de mégis előtört belőlem az hogy soha nem állnék szóba olyan fiúkkal akik például nem ápoltak, nagyon...

Miért van az hogy ilyen szeretet igényes vagyok fiú létemre?

Szerintetek mitől lehet egy ember szeretet igényes? Nekem nagyon fontos hogy legyen mellettem egy lány aki nagyon szeret. Jelenleg szingli vagyok, és így nem vagyok boldog... Normális családba nőttem fel, volt már jó pár kapcsolatom, és mégis... Szeretek szeretni, és...

Megszeretnék ismerkedni olyan pasival akinek biztos egzisztenciája van, igényes és gavallér is. Hol találhatok ilyen pasit?

olyan pasit szeretnék aki igényes magával és környezetével szemben is, jó egzisztenciával rendelkezzik.Társasági életet él,van egy értelmi színvonala is és nem bunko.(bunko = közönséges, szitkozodik,fogához veri a garast és engemet is kritizzál) Külsőleg is legyen...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!