Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tarthatnám kordában a páromat?
Lassan 2 éve vagyunk együtt, sokat javult, de még mindig van alkalom arra, hogy szétidegeskedem az agyam és nem tudok mit kezdeni a helyzettel, valamint szinte hisztérikus kétségbeesés jön elő belőlem... :\
Egy példa:
Tegnap ünnepeltünk. Jeles nap volt, így beültünk pár sörre az egyik kedvenc helyünkre. Nem is volt ezzel probléma. Minden viszonylag jól alakult.
Ma viszont picit másnapos volt. Elindultunk suliba és mire beértünk túl volt 2 "gyógysörön" . Neki nem volt kedve (!) bent maradni, így el kellett jönni. Ilyenkor iszonyatos ötletei szoktak támadni, úgyhogy eljöttem vele,nehogy nekem Debrecenből telefonáljon, hogy eszébe jutott elvonatocskázni oda.
Beültünk egy kávéra, persze sört ivott, majd hajtogatta,hogy fejezzem be, ő most akkor is sört fog inni. Neki így jó, ez van.
Majd hazajöttünk, csak bármit mondok úgy beszél most velem,mint a kutyával. Pizzát rendeltünk, de nem ismertem azt a fajta pizzát, majd leordította a fejemet,hogy otthon okoskodjak ,ne itt.
Most lefeküdt aludni,de még mindig remegek az idegtől,hogy mi jut eszébe...
Tudni kell,hogy itt, a nagyvárosban nekem rajta kívül senkim nincs. Vidéki nagyvárosból jöttem ide Pestre, és a barátommal lakom. A barátaim féltékenységből elpártoltak tőle,vagy aki van, azzal nem vagyok olyan kapcsolatban még..inkább haver. Baromira függök tőle, sajnos nincs is hova elvonulnom duzzogni. Nem tudok elvonulni.
Ilyenkor mit tehetnék?
Hát a barátod übergyökér és sztem le sem sz.r téged!
Nekem eszembe nem jutna a barátnőm jelenlétében piálni, sem üvöltözni vele, főleg nem ilyen apró sz.rságokon....bocsi de ezt nagyon megszívtad, halál gyökér a barátod, és ennél ez csak rosszabb lesz...egyáltalán nem tisztel téged, és akit nem tisztelünk, azt szeretni sem tudjuk....
Egyelőre tűrj, de aktívan kezdd el tervezgetni a lelépésedet tőle....
"A barátaim féltékenységből elpártoltak tőle," - ez tévedés.
Miért volna valaki féltékeny egy bunkó alkeszra?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!