Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, ha csak a magas, izmos, jóképű, inkább sötét hajú srácok érdekelnek? (21/L) (bőv. Lent)
Figyelt kérdés
Nekem ez az ideálom, például szőkék, vörösek egyáltalán nem jönnek be. Meg még az is fontos, hogy korombeli legyen. Az baj, ha csak a külső után kezd el érdekelni a belső? Hol találok ilyen srácokat? Segítsetek, fontos lenne.2013. jan. 4. 16:45
31/36 anonim válasza:
Ja, és ha jól tudom, az SM már szűrhető. A mi időnkben nem volt az. Ha mégis észlelted a tüneteket, és elmentél a körzeti dokihoz, azt mondta, hogy szedjél rá Cataflam-ot......
Volt egy néni a szomszédban, neki évekig írta a Paxirasol-t a doki, amikor már vért köhögött, és bevitték a mentők, akkor derült ki, hogy utolsó stádiumos már a tüdőrákja.
32/36 anonim válasza:
Nagyon elkanyarodsz a témától. Szegény Kérdező csajszi így nem tudja meg, hogy hol találhat a hercegére :D
Amúgy te szenvedsz valamelyik kórtól a #25-ös kommentedben felsoroltak közül, vagy csak belekevered őket az "önigazolásodba"?
33/36 A kérdező kommentje:
Ez igaz, a betegség nem az én asztalom.:D
2013. jan. 4. 22:21
34/36 anonim válasza:
Maradandó károsodással járó traumás sérülés.
35/36 A kérdező kommentje:
Testi vagy lelki traumás? Ha már írtad, akkor megkérdezem.:)
2013. jan. 4. 22:44
36/36 anonim válasza:
Testi. Inkább nem sorolom fel, mert szeretném, ha tudnál aludni, legyen elég annyi, hogy vonat alá estem biciklivel '99-ben. Minden végtagom megvan, segédeszköz nélkül járok (sántán), de a gyúrás felejtős. Viszont a biciklizés nem :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!