Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jogosan akadok ki ezen?
2 éve vagyunk együtt,ő(24/F) már végzett egyetemen,most melozik,meg másoddiplomát kezd el mellette.Nekem(22/L) még van 1 évem,amiben bennevan félév csuszás,nyevvizsga kell,és dolgozok is,ezért gondoltam hogy "adok" magamnak félévet plusszba a diplomához...Neki minden megvolt elsőre(de nem kellett mellette meloznia,elvan kényeztetve,még most is nagyon).Akárki van a társaságomban,csoporttárs,barát,akárki,neki senki nem szimpatikus,pasikra féltékeny,lányok szerinte csak k*rvának jók.
Esetek 90%ban normálisan viselkedik velem,imádnivaló...de néha anniyra előjön belőle a sznob,meg hogy ő mindenkinél felsőbbrendű,hogy elgondolkozok azon hogy miért is vagyok vele...Tőle meg megkérdezem hogy ha ezek szerint ha énsem vagyok neki tökéletes,akkor minek van velem,miért nem keres egy 12évesen 3 diplomás és közben mégis csinibabát,akkor közli hogy nem rám érti...mikor a "hozzám hasonlókat " (akik pl nem időben szeretnek és nem 5össel diplomát) lenézi...
Elvárná hogy bólogató kiskutyus módjára istenitsem őt...nem vagyok ez a fajta,nekem a férfi egyenrangú,nem középkorban élünk...
volt már hogy nagyon kiakadtam,kidobtam,épp nála voltam,nem engedett eljönni (nem erőszakkal,hanem szép szóval) amig meg nem bocsátok...
szeret,de hosszutávra igy nemtudom lehet e tervezni:(
jogos h kiakadtál, azért mert neki nincsenek gondjai, attól még nem ő a világ közepe. ráadásul ahogy kiveszem a soraidból ciki amikor társaságban előadja magát és persze elvárja h mindenki tapsoljon neki.
Én a helyedben beégetném vmi olyasmi témával amihez nem tud hozzászólni...de rajta kívül mindenki igen..persze ismerve az ilyen embereket nyilván ő is megpróbál majd okoskodni, aztán meg jól ki kell nevetni h mekkora marhaságot mondott. Erre valószínűleg elszégyelli majd magát, és valamelyest észhez tér h nem ő a mayer, és elmehet a sutyiba az 5ös diplomájával.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!