Mit adjak barátomnak születésnapjára?
Most lesz nemsokára a 23. születésnapja, viszont rá 4 nap múlva leszünk 2 évesek, valamint aznap esz a névnapja is. Ez így elég sűrű. :)
Ötletek?:)
(Tavaly sütöttem neki tortát és bevittem neki a kollégiumba. Most ezt nem szeretném megint eljátszani :/)

válasza:sex, te meg ő, meg még egy lány! :)
Jó ötlet! :)
Féltékeny lennék :D
Egyébként megbeszéltük, hogy születésnapján elmegyünk koncertre, mert akkor lesz lemezbemutató, de ezen kívül még szeretnék neki adni valami kézzelfoghatót.
Vagy marad a B opció és 4 napomat sütéssel fogom tölteni, hihi :)

válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
17-18 éves fiúk, ti minek örülnének?
24 éves. olyan dolog kéne, ami valami apróság, mégis nyomot hagy benne. meg ha van valami jó ötletetek, hogy hova tudnám elvinni egy délutánra? segítsetek légyszíí :D 18/L
Mindene megvan, és ami nincs, azt is hamar megveszi magának. Barátnőjeként fogalmam sincs róla, hogy mit is vegyek esetleg készítsek neki?! Ötletek?
egyszerűen már ötletem sincs hogy mit adjak neki. és már csak pár hét van hátra.. légyszíves segítsetek. csak komoly válaszokat szeretnék. most lesz 19 éves. :)
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!