Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Megcsalta, megverte. Szerintet...

Megcsalta, megverte. Szerintetek ez milyen szeretet? Csak én gondolom úgy hogy itt már szó nincs szeretetről/szerelemről?

Figyelt kérdés

Tehát egy barátnőmről van szó, 16 éves. 2 évig volt együtt egy fiúval (megjegyezném a ,,C'' kategóriába tartozik a fiú, remélem értitek...) ezzel a fiúval vesztette el a szüzességét is (15 évesen) aztán a lány és a családja el költöztek, és távkapcsolatban éltek 1 évig. Ez alatt az idő alatt a fiú megcsalta, mikor a lány ezt megtudta, kiadta az útját de a fiú visszakönyörögte magát.(egyébként a fiú jól tanul -ami elég meglepő- és normális munkahelye , jó fizetése lesz erről tudok) tehát megbocsájtott neki. De a fiú továbbra is tartotta a kapcsolatot azzal a lánnyal akivel megcsalta a btnőmet. Aztán a btnőm újra kiadta az útját, a fiú vissza ment a ,,szeretőhöz''. (a fiúról tudni illik h tipikus c... Tehát a btnője nem barátkozhat más fiúkkal, lányokkal se nagyon, megtilt mindent, mindenért lek.váz, meg persze ha nem tetszik vmi durr egy pofon)

Viszont a szerető ki ismerte a fiút és dobta pár hét után. Aztán a fiú újra akarta kezdeni a btnőmmel , felkereste és -mivel a btnőmnek is megjött az esze, nem akart visszamenni hozzá- bántalmazta, kapott pofont stb.

Én is elég jól ismerem a fiút, beszéltem is vele telefonon h mi volt ez? Azt mondta tiszta szívéből szereti a btnőmet, neki csak ő kell, ezentúl még csak kiabálni se fog rá...

-.- mondom persze, már kívülről fújjuk ezt a dumát. Azt mondta a fiú, szereti ő a 'maga módján'

Meg h megváltozik... Mi a véleményetek erről? Ez szeretet lenne?

2013. máj. 1. 07:38
 1/7 anonim ***** válasza:

Kit érdekel, hogy mi lenne? Mondjuk ez igazán szép esete a drága nagyot hangoztatott toleranciának:

a) A csajnak toleránsnak kell lennie, és el kell fogadnia a kulturális körülményeket, azaz, hogy bizonyos "kultúrákban" verik a nőket.

b) A csajnak intoleránsnak kell lennie a családon belüli erőszakkal szemben. És ez olyasmi.

Van itt TASZ-os? Erre mit tud mondani?

2013. máj. 1. 07:46
 2/7 anonim ***** válasza:
A lényeg, persze lemaradt, a véleményem: esélytelen, a vér nem válik vízzé. Ha a csaj szereti, hogy verik és uralkodnak felette, akkor megtalálta élete pasiját, ha nem. akkor tessék véglegesen kiadni a "fiatalkorú fiú, magyar állímpolgár" útját.
2013. máj. 1. 07:47
 3/7 A kérdező kommentje:
A fiút az is zavarta h a lány a családjával(!) foglalkozik..
2013. máj. 1. 07:50
 4/7 anonim ***** válasza:

Egyszer még ezt az embert jól meg kéne nevelni. Nincsen valami erősebb barátotok? Mondjuk elmenne a lányhoz és megvárják a srácot amikor bántani akarja a barátnőd a gyökér akkor a másik srác bezárja az ajtót és addig veri ameddig felismerhető.

Bár ,ha én nő lennék valószínűleg elmennék a sráchoz és incselkednék ,hogy kikötözős játék stb utána kikötném náluk otthon jól megverném és otthagynám. Ezek után aztán tuti nem keresne..

Sajnos ezek a genetikai hulladékok csak az erőszakból értenek..

2013. máj. 1. 08:03
 5/7 anonim ***** válasza:
Meneküljön! Komolyan! Nekem is volt barátnőm hasonló szituban, aminek az lett a vége, hogy a srác elkapta az utcán és félholtra verte. Én nem vagyok rasszista, de sohasem kezdenék C típusú emberrel, pontosan a "kulturális" (nevelési) különbségek miatt. 25N
2013. máj. 1. 08:42
 6/7 A kérdező kommentje:
De a legrosszabb az, hogy nem elég hogy uralja, hanem meg is csalja, meg is üti...meg a családjával nem beszélhet?! :/
2013. máj. 1. 08:45
 7/7 anonim ***** válasza:

mivel a barátnődnek megjött az esze nem fogadta vissza , így már rendeződött is a dolog

nem fog változni soha N

2013. máj. 1. 09:29

Kapcsolódó kérdések:

Úgy érzem senki sem érdemli meg a szeretetemet, mindenki csak kihasznál!?

én egy kapcsolatban nagyon tudok szeretni és hűséges vagyok..minden barátom kihasználta ezt hogyan változtassak hogy ne szeressek annyira senkit?

Szeretet hiányom van úgy érzem már sosem találok egy normális pasit aki szeretni fog és tisztelni :/ ki van még ilyen helyzetben?

Úgy érzem hogy ezen a nyáron sem találom meg a nagy szerelmet teljesen el vagyok keseredve Sos jól jönnének most a jó tanácsok !?

Szerethet az olyan aki azt mondja hogy csaljam meg ha úgy boldogabb leszek? Meg még hogy el is hagyhatom ha nekem ugy jobb!

Van ilyen vagy csak mese a holdba hogy annyira szeret hogy mindegy neki hogy mit csinálok?

Az egyik legjobb barátnőm volt pasijának bejövök és nagyon járni szeretne velem, de a barátnőmnek a szakítás után sem lett közömbös és nekemsem az....

Az egész kapcsolatuk alatt én segítettem a barátnőmet bizonyos dolgokban és korábban soha nem gondoltam a srácra úgy mint a pasimra. A barántőm azt mondja, hogy őt nem zavarná ha összejönnék vele, de én tudom, hogy nagyon is mert visszahallottam , de nagyon...

Az ateista embereknek mi a véleményük a keresztény társaikról? Elhiszik róluk, hogy valóban az önzetlen szeretet vezérli az életüket, vagy egyszerűen...

Én keresztény vagyok, és teljesen elbizonytalanít néhány magát szintén kereszténynek valló egyén rideg viselkedése. Olyan érzésem van, mintha csak azért járnának gyülekezetbe, vagy azért prédikálnának, mert náluk ez egy megszokott életforma. Nem érzem, hogy amit...

3 irodalmi példa a szerelemről szeretetről, ti mit írnátok?

3 irodalmi példát kell írnom az érvelésben, téma a szerelem és a szeretet, a példákat indukolni is kell, vki SOS

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!