Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megütött a barátom, szerintetek okosan döntöttem hogy elhagytam őt?
Figyelt kérdés
Nemrég felpofozott a barátom, csak mert nem volt kedven a szexhez, (pedig szoktunk eleget szexelni), egyszerűen csak felpofozott, és ez ágy felé "lökdösött, stb." én persze visszapofoztam, szerintetek ez helyes döntés? (mármint hogy visszapofoztam, nem hagytam magam, meg hogy elhagytam)
-de azért még gondolok rá
2013. máj. 14. 19:33
1/21 anonim válasza:
Jól tetted hogy visszapofoztál és azt is hogy elhagytad !
2/21 anonim válasza:
hülye lettél volna nem elhagyni, már elnézést. talán ha szeretett (amit egyébként kétlek), akkor rájön, hogy majd a következő barátnőt nem kell megütni.
3/21 anonim válasza:
Engem azért pofozott egyszer fel egy pali mert nem akartam lenyelni... Mondanom sem kell mi lett a vége. Alaposan jól laktam.
4/21 A kérdező kommentje:
köszi, bár azért kicsit megrémültem hogy...kényszerít vagy valami, vagy hogy kiakad hogy elhagyom (nem fogadta jól: akkor is hasonlóképp történt a dolog)
2013. máj. 14. 19:36
5/21 anonim válasza:
Természetesen jól döntöttél.Majd találsz olyat is,aki tisztel.
6/21 A kérdező kommentje:
Porus vénusznak: és a végén lenyelted?? mert ha igen sajnálom :( privibe mi történt kérlek
2013. máj. 14. 19:37
7/21 anonim válasza:
Arra nem gondoltál, hogy lehet csak azért ütött meg, hogy kifejezze számára te főnyeremény vagy?
8/21 anonim válasza:
Nagyon jól tetted, sokan nem képesek erre, félnek vagy túlságosan szeretik az illetőt, de ha egyszer megütött semmi garancia, hogy később nem fogja megint megtenni, szóval jól tetted.
9/21 A kérdező kommentje:
főnyeremény??? ezt hogy érted?
és szerintetek ezután féljek tőle?, elvégre tudja hol lakom, stb.
és mikor ez történt, nem tudom, hogy de ha nemállt volna le, komolyan tökön rúgtam volna, úgy hogy azt nem felejti el.
de persze láttám már pár filmet amiről erről van szó: és az esetekben legtöbbször a csaj veszít :/
2013. máj. 14. 19:41
10/21 anonim válasza:
A lehetőlegjobban tetted! Aki egyszer megüt az máskor is megteszi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!