A német nők hogyan viszonyulnak a muzulmán férfiakhoz? Szívesen ismerkednek és házasodnak muzulmánokkal? Személyes tapasztalatok is érdekelnek.

válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Attól félek hogy nemet mond, és elromlik a barátságunk.
En a vilagosabb tipusu pasikat szeretem Sok helyes hollandot es nemetet latok.
Szívesen ismerkednek és házasodnak muzulmánokkal? Személyes tapasztalatok is érdekelnek.
Arról lenne szó, hogy megismertem egy német srácot, itt él pár éve Magyarországon. Szimpatikus nekem, és én is neki. Viszont egy probléma van, nem beszélünk egy nyelvet :-) ő perfektül tud angolul, viszont én sajnos nagyon rég tanultam már, és sajnos nem hazsnáltam, a...
Személyes tapasztalatok is érdekelnek. Nekem egy marokkói férfival volt egy rövidebb ismeretségem.
Van egy munkatársam, aki tetszik, de hogy képtelenség megfejteni az illetőt, az enyhe kifejezés. Ha kiöltözködök akkor bunkó velem és élvezni hogy bánthat és alázhat, ha minden csak úgy magamon hagyok hanyag gusztustalan módjára akkor meg néz rám, hogy hogyan néz ki...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!