Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A német nők hogyan viszonyulna...

A német nők hogyan viszonyulnak a muzulmán férfiakhoz? Szívesen ismerkednek és házasodnak muzulmánokkal? Személyes tapasztalatok is érdekelnek.

Figyelt kérdés
2013. jún. 10. 21:15
 1/2 anonim ***** válasza:
Kérdezed ezt egy magyar fórumon.
2013. jún. 10. 21:16
 2/2 anonim ***** válasza:
szerintem a németeknek már a tökük tele van a bevándorlókkal...
2013. jún. 10. 21:17

Kapcsolódó kérdések:

Lanyok holland vagy német pasik tetszenek?

En a vilagosabb tipusu pasikat szeretem Sok helyes hollandot es nemetet latok.

A német nők hogyan viszonyulnak a muzulmán férfiakhoz?

Szívesen ismerkednek és házasodnak muzulmánokkal? Személyes tapasztalatok is érdekelnek.

Valaki megosztaná a tapasztalatát, aki úgy ismerkedett meg külföldi párjával, hogy nem beszéltek egy nyelvet? :-D

Arról lenne szó, hogy megismertem egy német srácot, itt él pár éve Magyarországon. Szimpatikus nekem, és én is neki. Viszont egy probléma van, nem beszélünk egy nyelvet :-) ő perfektül tud angolul, viszont én sajnos nagyon rég tanultam már, és sajnos nem hazsnáltam, a...

Mennyire lehet megbízni a muzulmán férfiakban?

Személyes tapasztalatok is érdekelnek. Nekem egy marokkói férfival volt egy rövidebb ismeretségem.

Segítene ezen kiigazodni valaki ezen?

Van egy munkatársam, aki tetszik, de hogy képtelenség megfejteni az illetőt, az enyhe kifejezés. Ha kiöltözködök akkor bunkó velem és élvezni hogy bánthat és alázhat, ha minden csak úgy magamon hagyok hanyag gusztustalan módjára akkor meg néz rám, hogy hogyan néz ki...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!