Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért érzek így? Miért érzem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért érzek így? Miért érzem azt hogy a párom boldogabb ha másokkal itt értem barátok haverok lehet mint velem?

Figyelt kérdés
A közös kirándulásunk alatt illetve mielőtt elutaztunk volna éreztem ezt!Mintha az fontosabb lenne ami velük történik!Mintha velük boldogabb lenne!Olyan nagyon rosszul esik hogy úgy érzem hozzám már nem is izgalom ha jön!

2013. júl. 6. 19:51
 1/4 anonim ***** válasza:
örülj neki! te már nem csak egy vicc vagy, nem csak szórakozás, hanem az élete részévé váltál! ami sokkal fontosabb!
2013. júl. 6. 20:03
 2/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszod!A baj csak az néha kalandnak érzem magam mellette!Jó jó vagyok de már azt tervezi mikor mehet haverokkal erre arra meg ő mit fog egyedül csinálni!Közös dolgokat nem tervez velem!
2013. júl. 6. 20:25
 3/4 Laktózmentestej ***** válasza:

Közeledj hozzá jobban. Tervezd bele magad a programjaiba pl. Kerdezd meg h te is mehetsz-e vele meg hivd el őt ide-oda különlegesebb helyekre.

De lehet hogy elkezdett megúnni téged, akkor viszont az kell, hogy hiányozz neki. Ha hianyzol vagy nem. Abbol lathatod hogy mennyire vagy fontos neki.

2013. júl. 6. 22:36
 4/4 anonim válasza:
Sajnos velünk is ez volt a helyzet. Éreztem, hogy kezdjük elunni egymást. Próbáltam volna kettesben lenni vele, haverok nélkül, de mindig kibújt alóla, volt vmi kifogása, pénz, most nincs kedve stb... Szakítottam vele, mert nem akartam örök második lenni és sokat sírtam miatta. :/
2013. szept. 10. 23:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!