Kifogtam egy nyálas csajmániás fiút, aki egyedül velem tud gorombáskodni? Mit csináljak?

válasza:nagyon undorító amit veled tesz (az alapján ahogy leírtad!)
én nem tudnék mellette maradni....

válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Nem apácákra meg papokra gondolok, hanem teljesen hétköznapi emberekre, akik simán csak egyedül érzik jól magukat, meg amúgy is annyira lefoglalják magukat, hogy nincs idejük ilyenekre. Mit gondoltok?
Nekem olyan pasira lenne szükségem,aki szeret,hűséges,őszinte,dolgozik (!),elfogadja a gyerekeomet,segít a ház körüli teendőkben.Olyan nagy elvárás ez? Hogy nem szeretném,ha leendő párom egyész nap a tv előtt feküdjön? Meg illik dolgozni is,ha már arra adta a...
Már olyan szinten unom..mindig megcsinálom ,mert tudom hogy szereti, és hát ő is lecumiz mindig és látom, hogy ő élvezi. De egész egyszerűen már gyűlölöm! Nem tudnám izgalmassá tenni? mert elfogok egyszer csak aludni közbe vagy idegrohamot kapok. Bár a barátnőm azt...
Nem tetszek a fiúknak vagy rosszul csinálok valamit....??? már elegem van olyan jó lenne egy szőke herceg fehér lovon... de az is elég lenne ha csak szeretne..14/L
Minden nő ezt mondja nekem. 24 éves vagyok, de ez a duma mindenkitől. Meg a másik hogy "kár egy ilyen jó kapcsolatot elrontani járással, szerelemmel". Nagyon sok nő ismerősöm van, jól kijövök velük, de mégse néznek rám férfiként. Nem viselkedem és nézek ki melegesen,...
Pl Fáj a szív, a létezés, a lefekvés, az ébredés. Fáj a múlt és fáj a jelen, mindez azért, mert nem vagy velem. Este, ha kigyúlnak a fénylő csillagok, úgy fáj, hogy te ott és én itt vagyok. Felsír bennem a hozzád hívó vágy és Rólad álmodom át az egész...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!