Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit csináljak a barátommal? A...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak a barátommal? A 2 napos kaja szerinte már "romlott" meg nem hajlandó megenni, már nem bírom.

Figyelt kérdés
Tegnap előtt vettünk csirkemellet, 1 kg 1500 forint volt, megfőztük, a maradékot betettem a hűtőbe egy ételesben. Tegnap mást ettünk mert nem kívánta. Ma meg meg akartam melegíteni (kb másfél adag volt még), erre meg elkezd izélni, hogy ő nem eszi meg a romlott kaját, dobjam ki a kukába. Meg a kenyér is ha már tegnap előtti akkor az kuka mert neki az száraz meg penészes, holott semmi baja... Az eszem áll meg tőle. Miért ilyen? Mit csináljak vele?
2013. nov. 8. 11:06
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
30%

A csirkét tényleg nem jó tárolni, vagy vegyél fél porciót vagy csinálj csak meg csak fél porciót, a többit meg a fagyóban tárold. Ne pazarólj. Igaza van a csirkehús kényes.

Egy nő a családja orvosa de mérgezője is lehet!

2013. nov. 8. 11:45
Hasznos számodra ez a válasz?
 12/15 anonim ***** válasza:
75%
6-os te szánalmas vagy... szerinted ki főz mindennap te gyökér egy dolgozó nőnek se ideje se energiája erre. Gondolom valami elkényeztetett sznob vagy aki mindennap éttermi kaján nőtt fel vagy szakácsnő főzött rá esetleg szegény édesanyád zsigerelted ki de én biztos páros lábbal rúgnálak a palánkon túlra az áhitott stadionodba ha 2 napos kajára fujjolnál! Egy barátnő nem cseléd, hogy rád főzzön meg a kivánságaidat lesse!!
2013. nov. 8. 12:00
Hasznos számodra ez a válasz?
 13/15 anonim ***** válasza:

A legtöbb ételnek 4 nap múlva sem sem lesz semmi baja...


(persze nem a majonézről, vagy az eredeti nyers tojásos tiramisuról beszélek)


Főzze meg magának, vegye meg magának...


/Én is úgy szoktam csinálni, hogy egyik nap főzök valamit 2 napra, következő nap megint, és eltolva esszük...,így 2 nap marad több szabadidőm egyben, amit más hasznosabb dolgokkal tudunk tölteni(pedig szeretek főzni/


Egy pörkölt hűtőben, nem a körettel együtt eláll 1 hétig is, a sültek is legalább 5 napig, ha megfelelően kezelik, tehát nem fél napot a pulton tartják.


Étteremben a gulyást is 6 napig tálalják fel!!!

A félkész kényes ételeket 3 naponta cserélik le, a többit 5 nap után hivatalos idő szerint, amúgy később, de ugye a hivatalos ideig garantált, hogy ne lesz baja, mint a joghurton a lejáratidő, azután 2 héttel is fogyasztható, ha megfelelően tárolták, és nem órákig utaztatták a boltból a 30 fokban


/bocs szakmai ártalom, jobban belementem, mint kellene/



Mit mond, miért romlott szerinte? mivel támasztja alá, az elkészítéstől eltelt időt leszámítva? Mi nem tetszik rajta neki, ha 1 nap után jó, de 2 nap után nem(mivel van aki a "hűtőszagot" nem bírja)?

2013. nov. 8. 12:46
Hasznos számodra ez a válasz?
 14/15 anonim ***** válasza:
Melegítsd meg rohadt forróra, és véletlen borítsd be a csupasz ölébe.
2013. nov. 8. 12:53
Hasznos számodra ez a válasz?
 15/15 anonim ***** válasza:
Tegnap hirtelen ötlettől vezérelve a mai ebéd helyett tejbegrízt főztem, így nem a 2 napos maradékot/szendvicset vacsoráztunk hanem tejbegrízt, így a 2 immáron 3 napos kaját vitte el a párom a munkahelyére ebédnek. Köszöni még életben van és azt mondta melegítve is majdnem olyan jó, mint frissen. (a frissen a sütőből kivett ropogós sajtos teteje már nem olyan a húsnak, így csak majdnem... :) )
2013. nov. 8. 13:55
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!