Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerelmi vallomás? Jó ötlet?
Sziasztok!
Hát hol is kezdjem...talán az elején. 14 éves vagyok most ballagok 8. osztályból. Van egy fiú az osztályban aki tetszik. Már 2 éve. Azóta volt két barátnője, de több mint féléve nincs. Ez a fiú a legjobb barátaim közé tartozik.Bizalmas dolgokat elmondok neki és ő is nekem. Ennek ellenére félek elmondani neki az érzéseimet. Talán azért is mert rosszul esne ha visszautasítana. Nagyon fájna. Meg félek attól is hogy megromlana a barátságunk. Úgy gondoltam a ballagás legvégén elmondok neki mindent. Aztán rá jöttem hogy nagyon zavarban lennék és izgulnék. Arra jutottam mi lenne ha levélben adnám neki oda. Nem túl nyomi ? Vagy túl gyáva ? Magam sem tudom mit várok tőle. Jó lenne ha még a suliban elolvasná, megkeresne, ....és boldogan élünk míg meg nem halunk. De sajnos ilyen csak a mesében van :) Azt sem tudom mit reagálna rá ?? Hisz úgyis ballagunk másik városba megyünk...stb. Lehet meg sem érné elmondani neki ? Halott ügy ez már ? Végig gondolva 100 % hogy valahogy a tudtára fogom adni mert nem akarok 10 év múlva is azon rágódni hogy mi lett volna ha... A lelkiismeretem úgy lesz tiszta hogy én megadtam az esélyt, én nyitottam felé úgy hogy ez az egész csak rajta áll vagy bukik.
Amúgy sokat beszélgetünk, viccelődünk. Sokan mondják hogy összeillünk. Lehet ő lesz a párom a ballagáson, de ez még nem tuti mert ha megkérdezem mindig az a válasza: talán. Lehet hogy nem is akar velem ballagni ? Vagy csak fél bevallani hogy szimpatikus vagyok neki ? -Jajj, de ezzel biztos csak magamat akarom nyugtatni. Érdeklődési körünk, bizonyítványunk hasonló.
Na mi a véleményetek erről ?
Normális választ segítséget kér egy fülig szerelmes lány :)
SZeretlek! :D
Kérdező, legyeél a feleségem4 :D
Mondd el neki élőben.
"Érdeklődési körünk,
bizonyítványunk hasonló." ezen jót mosolyogtam :D
Szerintem mindenképpen próbál meg elmondani neki. Ha nem tudod a szemébe akkor a levél is jó megoldás. De személyesen jobb lenne. Nincs veszteni valód. Ha jól reagál minden jó lesz. Ha nagyon rosszul reagál akkor csalódsz benne és könnyebben el tudod felejteni. sok. sikert :)
Köszönöm szépen mindenkinek :) Mentek a zöld pipák :)
Második: Kedves vagy, de korai lenne férjhez mennem xD
Én gimi után írtam le levélben (neten) srácnak, hogy hogy érzek. A levelet akkor tanácsolom, ha amúgy azt gondolod, hogy nincs remény arra, hogy együtt legyetek. Én is csak azért írtam le neki a dolgokat, hogy ha kiadom végre magamból, akkor le tudom zárni.
Volt később egy másik srác. Nála kérdés sem volt, hogy szóban mondom el. Attól meg ne félj, hogy zavarban leszel. Sétáljatok és úgy beszélj vele. Úgy kevésbé észrevehető. Én remegtem, dadogtam, valószínűleg hülyeségeket beszéltem, de ha tényleg olyan srácnak tartod, aki megérdemelne téged, akkor jól reagál majd. (Akár igen a válasz, akár nem) Ha nem, akkor legalább kiderül, hogy félreismerted. Sok sikert! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!