Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Jót tenne, ha eltűnnék pár napra?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jót tenne, ha eltűnnék pár napra?

Figyelt kérdés

1 hónapja jöttünk össze a barátommal. Elég furcsa a kapcsolatunk. Van hogy pár napig nagyon jól elvagyunk, minden fantasztikus, de aztán elkezdünk veszekedni, és 1-2 napig borzalom, nem értjük meg egymást és ha beszélünk mindenen összeveszünk, aztán megint újra... Én nem bírom az ilyen összeveszős napokat, mert depis leszek, és hatással van az egész életemre, családra, sulimra, stb. Meg egyszerűen összeomlok tőle, sírok meg minden. Megint egy ilyen összeveszés következik, illetve történt meg, és most megint durcázás lesz 1-2 napig. Arra gondoltam, h eltűnök pár napra, nem lépek fel facebookra, mert úgyis csak ott beszélünk, mivel ritkán ér csak rám. 2 nap után biztos keresne telón, h mivan velem... Szerintetek ez hatna rá és a kapcsolatunkra? Vagy butaság lenne?

Tudom, gyerekesen viselkedünk, és ezt már a barátomnak is mondtam, h durcizás helyett inkább beszéljük meg normálisan a dolgokat, de egyszerűen nem lehet, mert mindig összeveszés lesz belőle...kell egy kis idő a lehiggadáshoz.

20/L

2014. máj. 5. 19:56
 1/3 anonim ***** válasza:

Nem az rossz ötlet.

Neked alapból nem való ez a kapcsolat.

2014. máj. 5. 19:57
 2/3 anonim ***** válasza:
szakítanék. minek olyan ember, aki nem tölt fel, hanem csak lezúz? nem éri meg.
2014. máj. 5. 19:57
 3/3 anonim válasza:
Szerintem is szakíts vele minek olyan ember aki folyton veszekszi veled .
2014. máj. 5. 20:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!