Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csaltál már meg valakit?
Van gerincem, úgyhogy nem. Engem viszont már csaltak meg, nem is egyszer.
Miért tette meg velem? Mai napig nem tudom. Csak azt tudom, hogy a pénzem miatt nem hagyott el sokáig. Csak aztán változtak bizonyos dolgok és jobbnak látta megpattanni.
Én az egyik exemet csaltam meg néhány csók erejéig. Gyakorlatilag ez döbbentett rá, hogy nem vagyok szerelmes az akkori barátomba. Azzal a pasival csaltam meg akivel előtte jártam (az első barátommal). Teljesen véletlenül találkoztunk a hévmegállóban, és beszélgetni kezdtünk. Mondta hogy elkísér egy darabig...még a héven ülve ahogy mesélt mi van vele, egyre közelebb hajolt, és aztán meg is csókolt én meg viszonoztam. Ez még párszor megtörtént, simogatott is...aztán kérdezte felmegyek e hozzá hogy ott folytassuk, de azt már nem tudtam megtenni. Már ennyitől is bűntudatom volt. Végül elköszöntünk, és leszállt....
A páromtól kértem hogy szakítsunk, de ő nem akarta. Pedig bevallottam neki mindent őszintén. Azt mondta adjak esélyt a kapcsolatunknak és majd idővel beleszeretek. Végül együtt maradtunk. Sok minden történt a 10 hónapos kapcsolatunk alatt, nem írok le mindent. Csak hogy pokollá tette az életemet, és nagyon rossz döntés volt vele maradni.
A legvégén első körben azért szakítottam vele mert lefeküdt egy másik nővel. (ha azt mondja megcsókolt valakit, még meg is bocsátottam volna, hisz ilyen velem is történt, de nem, ő le is feküdt a másik lánnyal)
Én erre közöltem hogy akkor legyen köztünk vége...Erre megütött engem. Én pedig visszaütöttem. (se pasinak se nőnek nem hagytam soha hogy megüssön anélkül hogy vissza ne kapta volna) Szóval második körben azért szakítottam vele mert kezet emelt rám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!