Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok az ilyen pasasról? 17/L
Figyelt kérdés
Szakítottak, aztán a lánynak 4 hónappal később új pasija lett! Ezt a lány exe is tudhatta (neten keresztül)! De mégis amikor először látta őket együtt elsietett a helyszínről és később tudtam meg, hogy sírt is(amit el is hiszek mert nagyon úgy nézett ki)!2014. máj. 8. 08:17
11/14 anonim válasza:
Azt gondolom róla, hogy vannak igazi érzelmei, ami elég pozitív és kivételes manapság. Bárcsak ennyire érdekelném én is akit szeretek, mint te őt...
12/14 anonim válasza:
Azt gondolom, hogy ő jobb választás lett volna, mint az új. Vajon ő sírna utánad? Szerintem találkozz az exxel, ő tényleg szeretett téged!
13/14 anonim válasza:
Kedves első válaszadó! Lehet hogy most nem, de sokszor elég sértő lehet, hogyha csak úgy feltételezgetsz mindenkiről mindent megalapozott tudás nélkül. Másrészt okkal nézik butának azt, aki kijelent dolgokat, pedig nem tud róla semmit. Ha csak feltételezel valamit inkább így írd "feltélezem, hogy... Így van?" Vagy kérdezz rá. Ezzel most nem tápláltam feléd semmilyen rosszindulatot, csak elmagyaráztam azt a nézőpontot, ahogyan látják a hozzászólásodat, még ha nem is olyan szándéka volt. (u.i.: nehezen lehet kicsi a farkam, mivel lány vagyok)
Kedves kérdező! Jó srác lehetett? Mi nem működött?
14/14 anonim válasza:
Nem volt sértő, de a második hozzászólás meg kizárt, hogy sértő ugye? Aha persze.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!