Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek, hogy jó legyen?

Figyelt kérdés

Lehet, hogy kicsit hosszú lesz,előre is bocsi.

Szóval az a helyzet,hogy van egy srác, aki a 'haverom' és hát sikerült belém szeretnie...a bökkenő az,hogy nekem van párom,aki tud a hevromról,és persze gyakoriak a féltékenységi rohamok.Néha én is azt érzem, hogy érzek valamit a haverom iránt...akarva akaratlanul is rá gondolok, és bűntudatom is van.Tegnap este beszélgettünk órákon keresztül, beszélt az érzéseiről, hogy engem sikerült megszeretnie,ami nagy szó,és amikor kérdeztem, hogy mióta érzi ezt,annyit válaszolt hogy túl rég óta szeret.Ha a haveromat választom, a párom szenved,ha a párom mellett maradok,akkor a haverom szenved,és még el is veszítem.Lövésem nincs, hogy mit tegyek.Tudom,hogy az én érzéseim, de most nagyon rossz...sosem éreztem még ilyen rosszul magam,félek, hogy rossz döntést hozok. :( Kérlek segítsetek! :(

2014. máj. 8. 08:31
 1/2 anonim ***** válasza:
Egyiket se válasz, és köszönj el mindkettőtől. Kezdj egy új szakaszt az életedbe. Pár hét, és mire letisztulsz mindkettőből meg is fog érkezni a nevető 3. aki megfogja neked tudni mindazt adni, amit ez a két kakas nem.
2014. máj. 8. 08:37
 2/2 anonim ***** válasza:
Te jótékony angyal mindenféleképpen valaki szenved. Neked meg csak ez b*ssza a csőröd. Elnézést a szép szavakért, de érted mit akarok mondani:) Emiatt képes vagy a haverod iránt is vonzást érezni. A lenne egy harmadik haverod akkor káoszban lennél. Tanulj meg néha kemény lenni! Nem árt, mert különben ilyenek lesznek.
2014. máj. 8. 08:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!