Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit lehetne tenni?
Mi lenne, ha ezt amit így leírtál nem vadidegeneknek mondanád el, hanem a férjednek? Talán észrevenné / rájönne hogy ez rosszul esik és változtatna.
Mást nemigazán tudunk tenni, mert senki nem fog odamenni Bécs és környékére, hogy 4-5 000 000 ( 4-5 millió ) emberből kiválassza a férjed és megverje, hogy miért ilyen bunkó veled.
4# vagyok.
Ez nem oltás / beszólás / kötöszködés. Ez a véleményem. Az utolsó rész lehet félre lehet érteni, de a többi szerintem logikus. Nem igazán tudunk jót mondani, mert ezért még ne hagyd ott, de nem ismerjük sem őt, sem téged, hogy rendes véleményt tudjunk mondani. Valakire hallgatni fogsz. Az én véleményem, hogy mondd meg neki, hogy rosszul esik.
Mikor lesztek újra tartósan együtt?
Mert ha sokára, akkor nem biztos hogy ragaszkodni kéne egy kilátástalan távkapcsolathoz, ami nem is működik jól. Igazi minőségi idő nélkül nem lehet jó kapcsolatot építeni, és ti már az alapok lerakásánál kezdtek elakadni.
Ha meg nemsokára hazajön, akkor szorítsd össze kicsit a fogadat, de ettől még mondj el neki mindent őszintén, konstruktívan. Ha hozzád való, ezt jól kell hogy fogadja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!