Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit lehetne tenni?

Figyelt kérdés
Közel hét hónapja alkotunk egy párt a barátommal.Amióta kiment dolgozni Bécs,és környékére,csak magáról beszél,rólam nem is kérdez sosem semmit,és ez nekem nagyon rosszul esik :/ egy közösségi oldalon tartjuk a kapcsolatot,de alig beszélünk,és ő várja el,azt,hogy felhívjam,stb.Amikor veszekszünk,az sokszor miatta van,és ha megharagszok rá,ő azt hisztinek tartja.Segítséget szeretnék kérni,hogy mit is tegyek annak érdekében,hogy jobb legyen a kapcsolatunk.A válaszokat előre is köszönöm :)
2014. máj. 8. 15:08
 1/8 anonim ***** válasza:
Ennek az egész "kapcsolatnak" annyi.
2014. máj. 8. 15:09
 2/8 anonim ***** válasza:
Mond el neki, hogy mit érzel. Hogy szerinted elhanyagol téged.. :)
2014. máj. 8. 15:13
 3/8 anonim válasza:
Kezdj el te is magadról beszélni, és mondj érdekes dolgokat, ami itthon történik veled, és akkor hátha felkelti az érdeklődését és kérdezősködik.
2014. máj. 8. 15:14
 4/8 anonim ***** válasza:

Mi lenne, ha ezt amit így leírtál nem vadidegeneknek mondanád el, hanem a férjednek? Talán észrevenné / rájönne hogy ez rosszul esik és változtatna.

Mást nemigazán tudunk tenni, mert senki nem fog odamenni Bécs és környékére, hogy 4-5 000 000 ( 4-5 millió ) emberből kiválassza a férjed és megverje, hogy miért ilyen bunkó veled.

2014. máj. 8. 15:40
 5/8 A kérdező kommentje:
Utolsó kommentelő,jogos az észrevétel,és nem a férjem...én véleményt kértem,nem oltást,bár ezt ép ésszel fel lehet fogni,de ez csak egy vélemény
2014. máj. 8. 16:11
 6/8 anonim ***** válasza:

4# vagyok.

Ez nem oltás / beszólás / kötöszködés. Ez a véleményem. Az utolsó rész lehet félre lehet érteni, de a többi szerintem logikus. Nem igazán tudunk jót mondani, mert ezért még ne hagyd ott, de nem ismerjük sem őt, sem téged, hogy rendes véleményt tudjunk mondani. Valakire hallgatni fogsz. Az én véleményem, hogy mondd meg neki, hogy rosszul esik.

2014. máj. 8. 17:00
 7/8 PearlDiver ***** válasza:

Mikor lesztek újra tartósan együtt?

Mert ha sokára, akkor nem biztos hogy ragaszkodni kéne egy kilátástalan távkapcsolathoz, ami nem is működik jól. Igazi minőségi idő nélkül nem lehet jó kapcsolatot építeni, és ti már az alapok lerakásánál kezdtek elakadni.

Ha meg nemsokára hazajön, akkor szorítsd össze kicsit a fogadat, de ettől még mondj el neki mindent őszintén, konstruktívan. Ha hozzád való, ezt jól kell hogy fogadja.

2014. máj. 9. 14:21
 8/8 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen a kommentet :) igen,nemsokára hazajön :)
2014. máj. 11. 13:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!