Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nem lenne nektek jobb a szex nélküli kapcsolat?
itt egy csaj aki boldogan él a férjével de nem dug vele
Nem.. Nálam a kapcsolat egyik dontos alappillére a szex..
Nincs kifogás...nem hagyom, hogy leszereljenek ;-)
Szex nelkül az csak barátság..
27/n
Ha egy pasival jó a szex, akkor a nő nem fog kifogást keresni, hanem szexel:)
Én szeretem a szexet mert végre olyan férfi van mellettem aki képes arra hogy kielégítsen rendesen.
Eredmény: Nem keresek kifogásokat. Ennyi.
"Tehát ha mindig megvárnánk akivel minden stimmel akkor a fél életet egyedül töltenénk,ez az igazság"
Hát igen...az én egész párkeresős pályafutásom 5 évig tartott...a végén, tehát 5 év után találtam 1db pasit, aki alkalmas komoly kapcsolatra(már házasok vagyunk), és azt is tudja hogy kell kielégíteni...és ha esetleg szólok hogy valami fáj vagy kicsit másképp csinálja akkor lelkes és csinálja, és nem vérig sértődik...bár erre nem sűrűn van szükség mert valahogy nagyon passzolunk egymáshoz szexuális téren is:D
Tököm volt tele azokkal a pasikkal akiknek hiába mondtam hogy hogy kellene....feladták...megsértődtek, hogy ők márpedig jók az ágyban mert eddig minden nő elment tőlük.... ja....gondolom megjátszották...de én meg arra nem vagyok hajlandó a kicsi lelkecskéjükért. Nekem meg maradna a szar szex , hát kösz nem.
Kalandorokkal jobb lenne, mert nem érdemelnek meg.
De az igazival nem lenne jó...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!