Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tetszik neki vagy nem a csaj?
Figyelt kérdés
Barátommal 1,5 éve vagyunk együtt, én 23 éves vagyok, ő pedig 24. Egy szakon vagyunk és van pár közös óránk. Mivel a barátom nem megbízható (régebben voltak a hátam mögött kavarások csajokkal), ezért ránézek a körmére. Tudjuk egymás jelszavát is most már, tudom, ez semmit nem jelent, ezen kívül lehet még pár facebookja meg minden... de ez lényegtelen most... Régebben, amikor még nem voltak facebookon ismerősök ezzel a csajjal, akkor megnézegette a képeit. Ahogy megismerkedtünk vele, bejelölte a lány és akkor is végignézte a képeit. Egyszer csak felfigyeltem arra, hogy a barátom kicsit sokat törődik ezzel a közös szakon lévővel. Volt olyan, hogy eléggé intimeket szóltak be egymásnak. Észrevettem, hogy sokat bámulja a lányt, sőt, szinte vágyakozva ELŐTTEM! Többször végignéz tetőtől talpig rajta, szinte már-már szemmel vetkőzteti. Pár napja elmentünk kajálni és szabály szerűen bámulta a pincérnőt. Mire én megkérdeztem: "Te miért bámulod? uncsi amit mondok? Válasz: Dehogyis, csak hallgatja, amit ők beszélnek! Én: átmentél multifunkcionálisba és a szemeddel is hallasz már?" Én tudom, hogy attól, mert diétán van valaki, még nézegetheti az étlapot, de eléggé feltűnően csinálja és előttem.... Ha pedig kérdőre vonom, akkor rögtön hárít, veszekszik velem, nem akar semmilyen kérdésre sem válaszolni, sőt le is megy faceről, nem írunk egymásnak több óráig, csak hogy ne nyaggassam már ilyenekkel, mert nincs igazam.... egyszer már maga a barátnőm megszólta, hogy hagyja már abba, mert már őt idegesíti, hogy más csajokat hogy megbámul és összevesztek... mit lehet tenni ilyenkor? Ha én elkezdem a pasikat bámulni ezért, rögtön kiveri a balhét, hogy de bezzeg én hogy megbámulom őket és hogy ő folytatja... Ezek szerint bevallja ilyenkor, hogy mit csinál, egyébként pedig tagad, nehogy kellemetlen helyzetbe kerüljön... mit csináljak ilyenkor?2014. máj. 9. 18:40
1/4 anonim válasza:
Ne haragudj hogy ezt mondom, de sztem a legfőbb vonzereje a srácnak számodra az, hogy nézelődik.
Amint abbahagyná és csak rád koncentrálna, zicher hogy unalmasnak és férfiatlannak találnád és te nézelődnél.
Sztem jól vagytok így most.
2/4 anonim válasza:
Tapasztalatból mondom, ennek szakítás lesz a vége..
3/4 A kérdező kommentje:
De oké, nézegesse őket... de ne előttem és ne ilyen feltűnően! :) És nem, nem jól vagyunk így nyilván, mivel zavar! :) Nem lenne unalmas egyébként, mert arra vágynék, hogy éreztesse, én vagyok a legjobb csaj nyilván, de azt érezteti szinte minden nap velem, hogy unalmas vagyok és csúnya, mert más csajokat megbámul nagyon, én meg csak úgy vagyok... nem hiszem, hogy ez valamelyik csajnak is jól esne :) Csak az a gáz, hogy nem egy fiú akar lecsapni a kezéről és még így sem képes megbecsülni, egyébként meg bántja, ha én megbámulok másokat :)
2014. máj. 9. 18:49
4/4 anonim válasza:
Sztem már megdugta
Csak jó volt neki!
És azért vágyakozik
De a csajnak nem volt az. Így nincs min aggódnod!
37F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!