Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire gáz, ha 16 évesen még nem csókolóztam?
Kérlek úgy válaszoljatok, ahogy tényleg gondoljátok, én nem sértődök meg!
16 éves vagyok és életemben nem volt még kapcsolatom. Szerintem szép vagyok, az alakom sportos, megtalálom a közös hangot mindig mindenkivel.
És még soha nem csókolóztam, fiúm se volt életemben(12 évesen volt, de csak kb. kézfogás egy hétig). És annyira rossz hallani a kortársaimtól, hogy "tegnap lefeküdtem a barátommal és nagyon szeretjük egymást és stb", és fogalmam sincs, hogy milyen érzés, ha tényleg szeretnek. Pár fiú próbálkozott be nálam eddig, de vagy nagyon kisfiúsak voltak, vagy a barátnője mellé kellettem még d.gópajtásnak...
Szóval mit gondoltok? Van hasonló tapasztalatotok?
Én 18/F vagyok és nekem se volt még egy csók se, mégsem kérdezgetem, hogy "juj most gáz vagyok?". Nem is foglalkoztam a csajokkal különösebben eddig, barátaimnak se volt még barátnője szóval nem érzem semmivel se lemaradottabbnak magam.
Öhm ne értsetek félre, nem azért nem volt mert szemüveges, pattanásos vézna kockák vagyunk, hanem szimplán nem akartam járni senkivel. Voltak páran akik próbálkoztak nálam, szóval atomronda nem lehetek, csak nem voltak olyanok, akikkel kapcsolatba is lennék.
Most már azért úgy érzem, kéne egy barátnő és majd lesz is, ebben biztos vagyok. Csak ki kéne járnom a házból..:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!