Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy komoly párkapcsolatban (szóval 20+évesek között) mennyire fontos a szex?
De miért ennyire fontos a testiség ?
És mi a helyzet azokkal a komoly párkapcsolatokkal, amikor hetente 1-2x taliznak a felek ?
A nemi vágy alap egy átlag egészséges embernél, és a természet nem véletlenül úgy alkotott, hogy a szerelem+szex együtt legyen a legjobb, és vágyjunk is rá.
A heti 1-2x találkozón is lehet szexelni. A testiség fontos a nemi élet kiteljesiti az intimitást is. Nem véletlenül a párkapcsolatok/házasságok romlásának egyik tünete ennek a ritkulása/elmaradása. És persze a kérdésben komoly kapcsolat szerepelt, nem 14 évesek kapcsolata amikor az egyik szexelne de nem tud, a másik sem, de legalább kéreti magát. :)
A szexmentesség tönkre vágja idővel az intimitást az meg egyenes út az elhidegüléshez.
Kapcsolat része. Bizalom, hűség, egymás iránti tisztelet mellett. Ha bármelyik hiányzik, abból szkítás lesz.
az a jó, hogy a szex része tanulható és fejleszthető, de a több vagy megvan valakiben vagy nem. Bizalmat pl ki kell érdemelni, és ha eljátssza valaki, akkor lapát.
miért fontos a testiség???? biztos pasi vagy? :D
na jó viccet félretéve. az anyósomék 37 éve házasok. és látszik hogy egy mintaházasság az övék. minden meg van ami kell: bizalom, összetartás, egymás támogatása, tisztelet, szeretet, és ez alòl nem kivétel a testiség sem. nem mondják, de látszik rajtuk hogy működik köztük.
de h maradjunk a 20-25 éveseknél.
nekem a párommal való szeretkezés nagyon is fontos, ezzel érzem azt hogy szeretjük egymást. ha esetleg nem tudnánk találkozni csak egy héten 1x akkor az az egy alkalom szólna a szexről is. ja, és én nő vagyok :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!