Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mikor keressem?

Figyelt kérdés
4 napja szakitottunk azóta szinte már zaklatás szerűen kerestem, hivogattam ,sms-ek, facebook... szóba állt velem de mondta,h idegesiti és nem szeretne egy kis ideig beszélni. Azt mondta jövő héten hajlandó velem találkozni és vasárnap lesz a névnapja. Tudom,h ezzel a pánik szerű lerohanásokkal igencsak magam alatt vágtam a fát. Arra gondoltam vasárnap irok neki egy smst és hétfőn vagy kedden felhivom,h mikor is érne rá.
2014. máj. 14. 16:02
 1/10 anonim ***** válasza:
Akkor meg is válaszoltad a kérdésed:) Vasárnap egy sms,köszöntsd fel és ennyi.
2014. máj. 14. 16:11
 2/10 A kérdező kommentje:
Igen de a tali miatt?kedd jó lenne?
2014. máj. 14. 16:13
 3/10 anonim ***** válasza:
Ne hívd,várd meg míg ő keres és ő akar találkozni veled.
2014. máj. 14. 16:30
 4/10 A kérdező kommentje:
Félek az nemtorténne meg mert más is udvarol most neki és elegge ideges volt ez a zaklatasos kiborulasos baromsagom után
2014. máj. 14. 16:48
 5/10 anonim ***** válasza:
Sz....le, már mással foglalkozik. Ja, és ne köszönntsd fel.. Hidd el, akkor még több esélyed is lesz arra, hogy vissza akarjon kapni. Ja, és lány vagyok, szóval talánn jobban értek a női lélekhez.
2014. máj. 15. 06:52
 6/10 anonim ***** válasza:
Lenne még egy-két tippem, de ahhoz jobban kellene ismerni a körülményeket. Rám írhatsz priviben, ha gondolod.
2014. máj. 15. 06:55
 7/10 A kérdező kommentje:
Tegnap rám írt,hogy lenyugodott és egy mosolygó fej
2014. máj. 15. 17:58
 8/10 A kérdező kommentje:
Ez talán jó jel
2014. máj. 15. 18:00
 9/10 anonim ***** válasza:
Na mizu?Találkoztatok?Minden oké?
2014. máj. 17. 21:23
 10/10 A kérdező kommentje:
Nem.. lemondta mert kiderült,hogy egyiknap irta,h szeret másnap meg már másik sráccal jött össze.. akibe hirtelen nagyon szerelmes lett..:) ciki de ezvan azót nagyon fura velem.. nem igazán szeretne kommunikálni és én meg eléggé haragszom rá..
2014. máj. 20. 00:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!